Настільна версія
мова | язык

У Надії Грановської народиться донька

27 Лютого, 12:11

Поділитися:

Цивільний чоловік екс-солістки "ВІА Гри" Михайло Уржумцев не розділив радості коханої, коли пара дізналася, що у них буде дівчинка.

Кажуть, бізнесмен дізнавшись, що кохана чекає доньку, а не сина, грюкнув дверима кабінету УЗД і пішов, залишивши Надію одну в Московському центрі планування сім'ї.

Через сильний стрес після скандалу з батьком дитини Надія лягла на збереження з діагнозом: загроза перебігу вагітності через нервове виснаження.

На щастя, 29-річна Надія швидко відновилася, і малюку більше нічого не загрожує. Після виписки з московської клініки Грановська полетіла додому до Києва.

Вона самостійно гуляє по магазинах, займається домашніми справами, проходить останні обстеження перед пологами. Незважаючи на пізній термін вагітності, дівчині ніхто не допомагає. Щоб хоч якось розігнати самотність, екс-солістка "ВІА Гри" скуповує дитячі іграшки з прилавків бутиків.

Зараз у житті Наді залишилося два чоловіки: 9-річний син Ігор і продюсер, який незважаючи на те, що знайшов заміну солістці, все таки не забуває про творчість Мейхер.

- Надія
Грановська скоро народить другу дитину, - розповів Life Showbiz Костянтин Меладзе. - А потім, я думаю, ми будемо займатися її сольною кар'єрою.

Помилковий заголовок — E Yflsї Uhfyjdcmrjї yfhjlbnmcz ljymrf

27 Лютого, 12:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)