Настільна версія
мова | язык

Я завжди вважала себе українкою, – Гайтана

27 Лютого, 19:23

Поділитися:

Співачка Гайтана в ефірі "Шустер Live" 24 лютого заявила, що заяви «Свободи» щодо її участі від України в конкурсі «Євробачення» – «це ширше, ніж претензія в мою адресу».

«Я була дуже здивована, яким чином мене могли зачепити, коли я нікому нічого не сказала, не зробила. Було спочатку образливо, а потім сумно, адже більшу частину життя я живу в Україні… Я завжди вважала себе українкою», – сказала Гайтана.

Вона додала, що її батьки також неприємно здивовані цією ситуацією.

«Це не образа, це, швидше, смуток. Для багатьох людей на планеті, які живуть в різних країнах, подорожують, мріють жити в демократичній країні… Це ширше ніж претензія в мою адресу. Тому це зацікавило весь світ. Мої друзі – в шоці. Живучи в Україні, ми намагаємось представити Україну як вільну країну, яка готова прийняти всіх, не залежно від кольору шкіри», – сказала співачка.

Як повідомлялося раніше, партія «Свобода» піддала різкій критиці підсумки відбіркового конкурсу на «Євробачення», згідно з яким Україна буде представляти темношкіра співачка Гайтана.

Водночас, Гайтана, яка отримала право представляти Україну на цьогорічному конкурсі “Євробачення”, заявляє, що расистські заяви шкодять репутації України у світі. Вона має намір подати до суду.

Також Гайтана розповіла, що у восьмирічному віці грала за збірну України з настільного тенісу спільно з дівчинкою, наполовину в’єтнамкою, з якою вони представляли Україну і здобували нагороди. «Ніхто жодного разу тоді не натякнув мені, що я не можу представляти Україну», – сказав він.
Помилковий заголовок — Z pfd;lb ddf;fkf ct,t erhfїyrj.? – Ufqnfyf

27 Лютого, 19:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон