Настільна версія
мова | язык

Альоша розійшлася із Лисицею через нового хлопця

27 Лютого, 19:32

Поділитися:

Співачка Альоша розійшлася із своїм продюсером та цивільним чоловіком Вадимом Лисицею півтора року тому. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Писали, що головною причиною були мої, начебто, більші заробітки. Це неправда. Як я можу заробляти більше чи менше, якщо ми працюємо разом. Заробіток не мав жодного значення. У нас була інша причина. Всі хто мають її знати — вже знають", - зауважує співачка.

Зараз колишнє цивільне подружжя в нормальних стосунках.

"Спочатку нам було дуже важко відмежовувати роботу від особистого. Особливо в перші півроку. Ми дуже сварилися і практично ненавиділи один одного. Але в нас перемогла музика. В нас вийшло зрозуміти одне одного, знову подружитися і працювати. Якщо чесно, я такого не бачила, щоб люди розійшлися, але залишились працювати разом", - підкреслює Альоша.

Зараз у дівчини є новий хлопець. Кажуть, що це й була основна причина розриву із Лисицею. Співачка поки не хоче його показувати, однак нещодавнє свято закоханих день Валентина вона відзначала не з ним.

"Тоді я якраз виступала в Дніпропетровську на корпоративі. Коли їду на гастролі, то завжди обираю такий варіант, щоб можна було виспатись і з нормальними силами виходити на сцену і співати. Для голосу треба 8-годинний сон, нормальна їжа, душ і так далі. Якщо виступи в Москві, то ми летимо. Краще вже помучитись в аеропортах, ніж їхати поїздом. Але частіше я їжджу таки на поїзді. Мене часто впізнають там, але мене це не турбує. Дала автограф, сфотографувалась і пішла", - зазначила Альоша.
Помилковий заголовок — Fkmjif hjpsqikfcz sp Kbcbwt. xthtp yjdjuj [kjgwz

27 Лютого, 19:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)