Настільна версія
мова | язык

Venus від гурту Mirami

28 Лютого, 22:36

Поділитися:

Гурт Mirami надалі продовжує приємно дивувати своїх прихильників. Недавно дівчата представили широкому загалу digital-сингл добре відомої пісні Venus, яка і через пів століття не втрачає своєї популярності та актуальності.

У далекому 1969 році пісня Venus з’явилася у альбомі групи Shocking Blue , після чого трек став лідером багатьох світових чартів. Пізніше британський дівочий гурт Bananarama зробив кавер-версію цього хіта. А на початку 2012 року група Mirami випускає сингл Venus в підтримку дебютного альбому Miramimania, який вийшов у вересні 2011. Дівчата вирішують дати пісні друге дихання, надавши їй молодіжного, клубного звучання.

Випустивши новий digital-сингл Venus, дівчата потрапили просто в десятку. Професійно та фірмово записаний трек одразу знайшов свого слухача. Сингл Venus, до якого входять оригінал, розширена версія та Sample Gangsters Remix, стає хітом продажів у Польщі та посідає другу сходинку у топ-листі після Мадонни - Give Me All Your Luvin' (feat. LMFAO & Nicki Minaj).
Помилковий заголовок — Мутгы dsl uehne Ьшкфьш
28 Лютого, 22:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс