Настільна версія
мова | язык

У Братиславі запропонували назвати міст на честь Чака Норріса

28 Лютого, 22:51

Поділитися:

Пішохідний і велосипедний міст у словацькій Братиславі запропонували назвати на честь актора, зірки бойовиків Чака Норріса. За це рішення проголосувало більшість словаків.

Голосування триває в інтернеті, на сторінці словацької столиці в Facebook. Всього було запропоновано три назви для моста, який перекинуть через річку Морава і таким чином з'єднають Словаччину з Австрією — Марія Терезія, на честь австро-угорської імператриці, й Веломіст Девінська — на честь найближчого села, пише The Guardian.

Остаточне рішення залежить від місцевих парламентаріїв, але губернатор Павол Фрешо вже заявив, що готовий погодитися з вибором людей, який вони зробили під час інтернет-опитування.

"Так само, як ми досі будували його на очах у громадськості, ми будемо прагнути, щоб питання з назвою також вирішила громадськість", — сказав він.

Голосування триватиме до квітня. Станом на четвер, 1157 голосів були віддані за Норріса (74%), залишивши "Міст Марії-Терезії" далеко позаду (8%).

Reuters зазначає, що в Словаччині досить популярні жарти про Чака Норріса. Варто сказати, що актор — популярний герой забавних інтернет-мемів не тільки у словаків, але й у представників інших національностей. Наприклад, жарти про Чака Норріса можна знайти в російському сегменті інтернету.

Нагадаємо, що в березні 2010 року Чаку Норрісу (справжнє ім'я — Карлос Рей Норріс) виповнилося 70 років. У грудні того ж року Чак Норріс (Chuck Norris) з братом, кінорежисером Аароном Норрісом, удостоїлися звання почесних рейнджерів Техасу.
Помилковий заголовок — E <hfnbckfds pfghjgjyedfkb yfpdfnb vscn yf xtcnm Xfrf Yjhhscf

28 Лютого, 22:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон