Настільна версія
мова | язык

Еротичний фінал українського Тижня моди

22 Березня, 01:59

Поділитися:

Рогатий хлопець у весільному платті-міні, що виляє стегнами на високих підборах, - таке не на кожному модному подіумі побачиш. Але нашому Тижню моди, який закінчився в понеділок, закони не писані, ось і вивела дизайнер Юлія Айсіна на сцену юнака у вінчальному наряді. "У нього такі стрункі ноги, що було просто неможливо їх не показати"! - пояснила потім.

Як пише сьогодні.ua, вид цих волохатих ніг привів глядачів в стан розгубленості. "До цього можна віднестися хіба що скептично, - поділився враженнями депутат Київради і радник президента Віталій Журавский. - Є, звичайно, люди, яким і така мода потрібна, але я до них не відношуся.". Взагалі головною деталлю у Айсіної стали кручені з волосся роги, через які моделі нагадували дияволів. Виявилось, дизайнер присвятила колекцію знаку зодіаку Овен, до якого сама і належить.

"Тут так багато еротичного! - захоплювалася після показу співачка Наталія Могилевська, що повернулася нещодавно з відпочинку в Таїланді, - струнка і засмагла. - Але, боюся, мій глядач не готовий, щоб я роздяглася до такої міри. Якщо і щось замовлятиму, то тільки допрацьований одяг, із ще одним шаром тканини"
.
Придивилося Могилевській і взуття з колекції, прикрашене ніжними шифоновими рюшами. Правда,до цього додавалися ще й високі тонкі шпильки, через які декілька моделей помітно спотикалися... До речі, на показі LUVI був помічений бойфренд співачки Світлани Лободи - її директор і танцюрист Андрій Цар
.
А ось сама Світлана не ризикнула з'явитися на Тижні моди на останніх термінах вагітності (нагадаємо, Лобода ось-ось народить дитину від Царя). "Свєта почуває себе чудово, морально ми вже готові", - сказав Цар. Але співачка ще не в клініці: "Світлана вдома - пише пісні, малює картини."
Помилковий заголовок — Thjnbxybq asyfk erhfїycmrjuj Nb;yz vjlb

22 Березня, 01:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків