Настільна версія
мова | язык

Психологи розкрили секрет привабливості жінок у червоному

28 Лютого, 23:00

Поділитися:

Чоловіки сприймають червоний колір як сигнал, що їх не відштовхнуть. Жінка в червоному scenicreflections.com Учені пояснили, чому жінки привабливі у червоному. Ілюстрація Американські вчені разом з австрійським довели, що чоловіки сприймають червоний колір вбрання як сигнал, що їх не відштовхнуть, а тому й линуть до жінок.

Науковцями було проведено експеримент, у якому взяли участь 96 чоловіків. Їх розподілили на три групи. Дослідники з американського Університету Рочестера та австрійського Інсбрукського університету показали їм фотографію молодої темнокосої жінки у червоному, зеленому та білому одязі. Найбільш привабливою видалася піддослідним незнайомка в червоному. Більше того, учасники відчули, що та жінка позитивно відреагувала б на їхні залицяння.

Керівник дослідження, соціальний психолог Адам Пазда, припускає, що така закономірність може біти відлунням з еволюційного минулого людини, щось на кшталт того, як бабуїни червоним кольором шкіри сигналізують, що готові паруватися. "Нас вразило те, що сама лише зміна кольору блузки жінки мала настільки сильний вплив на те, як її сприймали чоловіки", - розповів науковець. "Імовірно, насправді жінки вбираються в червоне, коли вони зацікавлені в сексуальних стосунках. Наразі ми вивчаємо таку можливість, і попередні результати вказують на те, що насправді так воно й відбувається", - додав Пазда. Із прагматичної точки зору, зазначив він, одержані психологами результати можуть змусити жінок більш ретельно добирати кольори свого гардеробу.

Помилковий заголовок — Gcb[jkjub hjprhbkb ctrhtn ghbdf,kbdjcns ;syjr e xthdjyjve

28 Лютого, 23:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван