Настільна версія
мова | язык

ТІК відзняв кліп на пісню “Абонент» у Одесі та Дубаї

29 Лютого, 12:49

Поділитися:

Днями гурт ТІК повернувся зі Арабських Еміратів, де відзняв відеокліп на пісню «Абонент». Відвідинами спекотної країни колектив не обмежився, адже частину кліпу вінницькі хлопці відзняли на замерзлому морі в Одесі.

У новому відео ТІК поєднає дві пори року: спекотне літо та люту зиму. А сама пісня, звісно ж, про кохання.

«Сюжет кліпу побудований на контрастах, а головним атрибутом у відео став… телефон, - каже Віктор Бронюк, лідер гурту ТІК. - Розпочинається кліп зі спекотних Арабських Еміратів (Дубай), де у міській метушні перехожі розмовляють по мобільних телефонах. Я теж намагаюсь додзвонитись до своєї коханої, але вона не відповідає. Засмутившись, я викидаю телефон».

А далі мобільний опиняється на Одеському узбережжі. Як то кажуть, коли на серці погано - приходить зима. Віктор знаходить замерзлий телефон в снігу, бере його в руки та намагається зігріти. На щастя, телефон починає працювати, з’являється заставка, лунає дзвінок, а на екрані світиться напис «КОХАНА».

Такий подарунок у вигляді романтичної історії гурт ТІК вирішив зробити жінкам до 8 березня. Презентація пісні відбудеться 1 березня на «Нашому радіо» (із 9 до 10-ї години) у ранковому шоу «Бодрячком», а за ним і прем’єра самого кліпу.
Помилковий заголовок — NSR dslpyzd rksg yf gscy. “F,jytyn» e Jltcs nf Le,fї

29 Лютого, 12:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій