Настільна версія
мова | язык

Селін Діон скасувала концерти через вірус

29 Лютого, 21:31

Поділитися:

Канадській співачці Селін Діон довелося скасувати свої шоу у Лас-Вегасі. Зірка має запалення голосових зв'язок, викликане вірусом.

Про це пише "Contact Music".

Співачка була змушена скасувати шоу в Лас-Вегасі у зв’язку із хворобою. Раніше казали, що вона втратила голос. Але виявилося, що її вразив якийсь вірус.

Спочатку Діон відклала всі концерти до 3-го березня. Але зараз стало відомо, що вірус викликав запалення голосових зв'язок, яке заважає Селін виступати аж до 9-го червня.

''Минулого тижня я намагалася співати на саунд-чеку, але я не могла контролювати свій голос взагалі. Ми думали, що мені стане краще після кількаденного відпочинку, але краще не стало", - йдеться у заяві Діон.

В понеділок 27-го лютого співачку оглянув фахівець в області гортані у медичному центрі Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі. Лікар запевнив її, що голос повернеться на 100 відсотків, але треба дати йому відпочити.

''Очевидно, найстрашніше для співака – бути не в змозі зробити шоу. Я почуваюся гірше, знаючи, що я розчаровує своїх шанувальників. Мені так шкода... Сподіваюся, вони пробачать мені", - сказала зірка.
Помилковий заголовок — Ctksy Lsjy crfcedfkf rjywthnb xthtp dshec

29 Лютого, 21:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій