Настільна версія
мова | язык

Група DRESS CODE передбачила повернення Путіна ще в 2008

29 Лютого, 21:39

Поділитися:

Відео роботу на пісню «А Вова рулит» - (кліп про Путіна) група Dress Code презентувала ще в 2008 році, але увага до неї не утихає до цих пір.

У предверії презедентських віборов в Росії пішла чергова хвиля інтересу.

На тлі газово-політичних конфліктів, кліп виглядав дуже сміливо і зухвало, по справжньому з претензією на демократію. На Україні кліп був показаний в скороченому варіанті лише 3 тижні, з них 1 тиждень очолював перші місця хіта-парадів, а під час війни "Росія - Грузія" все-таки був знятий зі всіх TV.
 
Політика політикою, але «народну любов» ніхто не відміняв. Кількість переглядів на youtube зростала день за днем.

Завдяки цій роботі про групу DRESS CODE взнали на заході, телекомпанія ВВС офіційно запросила дозвіл на використання відеоанімації на каналі ВВС.

Телекомпанія AL Jazeera виявила бажання узяти інтерв'ю в групи DRESS CODE. Інтерес до кліпу не згасає до цих пір.

А у січні 2012 року телекомпанія La Mondiale de Productions подала запит на використання кліпу «А Вова рулює» в документальному фільмі про пана Путіна. Лише у нас в Україні, як і в Росії, телеканали відмовляються ставити скандальний кліп в свої ефіри, відповідаючи зручним словом «неформат».

Існує також англомовна версія цього трека. На міжнародному мультиплікаційному фестивалі "КРОК" відеоанімація стала призеркою.
Помилковий заголовок — Uhegf ВКУЫЫ СЩВУ gthtl,fxbkf gjdthytyyz Gensyf ot d 2008
29 Лютого, 21:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон