Настільна версія
мова | язык

В новому кліпі Валерія Меладзе станцювала Надія Грановська

22 Березня, 17:09

Поділитися:

Нещодавно в Києві пройшли зйомки кліпу на нову пісню Валерія Меладзе "Побудь зі мною"(Побудь со мной).

Як пише джерело newsmusic.ru, цю динамічну композицію сміливо можна назвати лейтмотивом весни, що настала. "Пісня з неймовірним драйвом - весела. Позитивний, потужний ритм - впевнений, що вона прекрасно сприйматиметься слухачами". - говорить Валерій. А ось кліп на пісню обіцяє бути чуттєвим і провокаційним.

Режисером відео на цю композицію став талановитий кліпмейкер Алан Бадоев, який вже не вперше працює з Валерієм Меладзе. Кліпи, створені цим творчим тандемом завжди відрізнялися бездоганним, з точки зору стилю, відеорядом, а яскраві сюжети, розказані по-особливому емоційно не залишають байдужими нікого.

"В цьому кліпі Валера з'явиться в новому образі - творця-спокусника, який грає, ризикує і спокушає. З ніжної, юної дівчини він створює бісик, сам потрапляючи під чаклунські чари, створеного ним "чудовиська". Стилістика цього кліпу з'єднає в собі традиції мюзиклів і хореографії Боба Фосса» - розповідає Алан.

"Паралельно із зйомками кліпу проводилася фотосесія. - розповідає Валерій. - Зазвичай по кадрах, які виходять на знімальному майданчику, можна судити наскільки хорошим буде відео - адже картинку видно повністю. І мені здається, що кліп повинен вийти запаморочливим! З одного боку, він досить технократичный - в декораціях було використано багато дзеркал, багато цікавих елементів. А з іншої - неймовірно рухливий, в нім буде багато танцю. Це буде сучасне і модне відео".

У кліпі Валерій з'явиться досвідченим продюсером, який допомагає молодій дівчині, далекій від шоу-бізнесу увійти до світу її марень. Історія їх взаємовідносин лягла в основу сценарію і перекликається з класичним сюжетом "Пігмаліона". Головну роль дівчини, для якої зустріч з продюсером стає ключем до прекрасного майбутнього, зіграла модель Дарина Коновалова. "Мені було дуже приємно працювати з такою професійною командою. Кліп нагадує маленьке кіно зі зміною образів і своєю драматургією. Я дуже сподіваюся, що впоралася з поставленим режисером завданням, хоча признаюся, мені було нелегко." - розповіла героїня. Для цієї ролі Дарині довелося в прискореному темпі освоїти основи хореографії - усі танцювальні номери, спеціально придумані для кліпу, були поставлені в манері джазового танцю, зі своєрідною підкресленою сексуальністю.

Партнеркою Даші по танцях стала запальна брюнетка, яскрава співачка, учасниця групи "ВІА Гра" Надія Грановська. Саме вона по сюжету кліпу стає наставницею і допомагає головній героїні встати на ноги - розкриває їй усі карти непростого світу шоу-бізнесу.

Спокусливі танцювальні номери у виконанні Дарини і Надії переплітаються з кадрами, що поступово розкривають непрості стосунки продюсера з обома дівчатами, які у результаті кидають свого "творця" і йдуть в самостійне життя.

У черговий раз кліп Валерія Меладзе можна буде назвати цілісним короткометражним фільмом, напевно, тому що кожна пісня співака - це невелика розповідь про людські взаємовідносини. У цій красивій небилиці, яку прихильники співака зможуть оцінити належним чином вже в квітні, відіб'ється уся палітра людських почуттів і переживань.

Помилковий заголовок — D yjdjve rksgs Dfkthsz Vtkflpt cnfyw.dfkf Yflsz Uhfyjdcmrf

22 Березня, 17:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван