Настільна версія
мова | язык

Наталі Портман таємно вийшла заміж

1 Березня, 22:56

Поділитися:

Відома актриса, зірка фільмів "Леон" та "Чорний лебідь" Наталі Портман викликала справжній фурор на червоній доріжці премії "Оскар". Мало того, що для церемонії артистка вибрала червону сукню в чорний горошок, так ще на її безіменному пальці лівої руки папараці примудрилися розгледіти обручку.

Як відомо, Наталі Портман закрита для преси й про своє особисте життя говорити відмовляється категорично. Так що світським хронікером залишається тільки уважно стежити за фігурою актриси - раптом вона ще раз вирішить завагітніти, або її руками - чи немає заповітної обручки.

Так, на нещодавній церемонії нагородження престижної нагороди "Оскар", яка відбулася минулої неділі в Лос-Анджелесі, папараці сфотографували Наталі Портман та її коханого Бенжаміна Мільпьє, на пальцях яких були помічені персні, що нагадували обручки.

Якщо у обранця Портман на руці була досить проста срібна каблучка, то безіменний пальчик самої Наталі прикрашала каблучка із значним каменем, яка насправді приховувала теж не зовсім розкішну обручку. Світські хронікери тут же зробили висновок, що весілля відбулося таємно і пара не хоче привертати до себе настирливої уваги преси. Цікаво, що представники закоханих не коментують цю інформацію.

Молоді батьки буквально в обнімку пройшлися по червоній доріжці, причому якщо на престижний захід Бенжамін волів вдягти класичний чорний смокінг, то Наталі вибрала для виходу декольтовану червону в чорний горошок сукню з відкритими плечима. Вибір Портман явно був неоднозначно прийнятий модними критиками премії, де негласне лідерство вела актриса Руні Мара, та сама "дівчина з татуюванням дракона".

Нагадаємо, в грудні 2010 року Наталі Портман і Бенжамін Мільпьє офіційно оголосили про свої заручини і підтвердили вагітність актриси. У червні минулого року у закоханих народився здоровий хлопчик, якого щасливі батьки назвали Алефом.
Помилковий заголовок — Yfnfks Gjhnvfy nf'vyj dbqikf pfvs;

1 Березня, 22:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон