Настільна версія
мова | язык

Lady Gaga відкрила благодійний фонд для підтримки секс-меншин

1 Березня, 23:11

Поділитися:

Американська поп-діва Lady Gaga в середу відкрила благодійний фонд, названий на честь її альбому Born this way (Народжений таким), що став гімном сексуальних меншин.

Програма фонду передбачає підтримку молоді нетрадиційної сексуальної орієнтації, виховання самоповаги і створення атмосфери терпимості в молодіжному середовищі стосовно "народжених такими".

Церемонія відкриття відбулася в Гарвардському університеті в штаті Массачусетс і транслювалася на веб-сайті фонду. Lady Gaga влаштувала її у вигляді шоу, що імітує суд, на якому вона сама була підсудною і відповідала на питання сторін.

"Кинути виклик підлості і жорстокості, надихаючи молодих людей на створення системи взаємної підтримки в їх поважному співтоваристві", - відповіла співачка на запитання про цілі її проекту.

Завдання фонду - "сприяти становленню більш терпимого суспільства, де приймаються відмінності і вітається індивідуальність", - проголосила Lady Gaga.

Соціальна мережа для сексуальних меншин на сайті відкритого нею фонду з'явилася після кількох гучних самогубств у США, які, як вважається, стали результатом цькування геїв їх однолітками.

Епатажна співачка не зрадила своєму стилю і з'явилася в демократичному університетському оточенні, одягненому в джинсовий "унісекс", в готичному вбранні з високим головним убором і карнавальних чорних окулярах.

Володарка п'яти премій Греммі, 30 премій MTV, премії Еммі відома своєю активною позицією щодо прав сексменшин.

Вона активно виступала за скасування закону "не питай, не говори", який раніше забороняв відкрито визнавати свою сексуальну орієнтацію у Збройних силах США.

На церемонію вручення нагород MTV Video Music Awards 2010, де співачку чекав тріумф, вона прийшла в супроводі ескорту військових, звільнених з армії за те, що були відкритими геями.

У березні 2011 року вона розірвала угоду з найбільшою американською корпорацією Target Corporation з продажу свого майбутнього альбому через їх підтримку "кампаній гомофобних політиків".

Нагадаємо, Lady GaGa очолила щорічний список Топ-20 зірок, які найактивніше займаються благодійністю.
Помилковий заголовок — Дфвн Пфпф dslrhbkf ,kfujlsqybq ajyl lkz gslnhbvrb ctrc-vtyiby

1 Березня, 23:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван