Настільна версія
мова | язык

Лідер “Гайдамаків” зустрінеться зі студентами

2 Березня, 18:29

Поділитися:

Олександр Ярмола, лідер гурту “Гайдамаки”, 6 березня 2012 р. матиме зустріч зі старшокласниками та студентами першогу курсу, в бібліотеці мистецтв ім. М.Бажана, за адресою просп. Червонозоряний, 37.

Мета зустрічі, що буде проходити в форматі питання-відповідь – обговорення теми “Освіта та інтелект у сучасному світі”. Олександр Ярмола буде розповідати про свою небайдужу позицію щодо освіти, значення освіти, значення мови тощо. Відомо, що лідер “Гайдамаків” приділяє велику увагу соціальній складовій свого життя, має активну громадянську позицію, тож за найменшої нагоди та можливості завжди радо відкликається на пропозиції зустрічі для обговорення соціально гострих та важливих питань. А розповісти йому є багато чого!

Так як “Гайдамаки” вже на протязі багатьох років дуже популярні за межами України, і більшу частину свого життя Олександр проводить за кордоном та в переїздах між виступами, він як ніхто інший може бачити різницю у відношенні до освіти та мови, традицій та культурної спадщини в Україні та за кордоном. Знання кількох іноземних мов надає йому можливість прямого спілкування з людьми в будь-якому куточку нашої планети.

Безцінним є спілкування з людиною, що бачила багато чого в своєму житті – оскільки ділилися буде тим, що не купиш за гроші, досвідом.


Проголосувати за пісню "Дівчина з Дніпра" від групи Гайдамаки можна і треба у параді хітів Навсі100 (Радіо)

Офіційний сайт: www.haydamaky.com
Помилковий заголовок — Kslth “Ufqlfvfrsd” pecnhsytnmcz ps cneltynfvb

2 Березня, 18:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван