Настільна версія
мова | язык

Юрій Нікітін розпродає "Арктику" оптом і вроздріб

3 Березня, 00:39

Поділитися:

Шуби, туалетна вода, заморожені продукти, омивач для скла та навіть коловорот. За певну суму Арктикою невдовзі може називатися будь-що.

"Коли я починала виступати під псевдонімом Арктика, ми тоді бренд зареєстрували під неконкретні види комерційної діяльності, в сферах послуг і ось зараз ті люди, які хочуть випускати під цією маркою, не можуть використовувати назву. Мені надійшла цікава пропозиція продати бренд Арктика", - розповідає солістка гурту Ольга Горбачова.

Арктіка продає свій бренд, бо вважає - вона вже подорослішала і гідна мати доросле сценічне ім'я - Ольга Горбачова. Своєму співочому псевдоніму ціни ще не склала, проте вже готова торгуватися.

"Я хочу багато, але погоджуся на менше, тому що він мені і не потрібен. Півмільйона доларів - ця непогана цифра, але я думаю, це буде на третину менше", - розмірковує Ольга.

url=http://tsn.ua/glamur/svitska-hronika/yuriy-nikitin-rozprodaye-arktiku-optom-i-vrozdrib.html]ТСН[[/url].Особлива поцікавилася у колег Горбачової - чи є охочі купити Арктику і за скільки. Проте поки бренд нікому не потрібен.

Дівчата з гурту Арктика тепер себе називають "Амстердам". Колишня назва їх уже не цікавить. У Горбачової вони не працюватимуть навіть на підтанцьовках.

Оскільки за українськими законами бренд реєструвати не треба, ТСН.Особливе перевірив: торговельної марки Арктика, що має стосунок до співу та танців у патентному бюро немає. А от горілок, одеколонів та навіть підгузків із аналогічною назвою - хоч відбавляй. Бо ж слово - не унікальне.
Помилковий заголовок — >hsq Ysrsnsy hjpghjlf' @Fhrnbre@ jgnjv s dhjplhs,

3 Березня, 00:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон