Настільна версія
мова | язык

Рідлі Скотт зніме фільм прo катастрофу в Японії

3 Березня, 01:03

Поділитися:

Режисер Рідлі Скотт зніме документальну стрічку Japan in a Day про те, як люди проведуть першу річницю з дня найпотужнішого удару стихії по Японії.

В основу фільму, який зроблять кінокомпанія Рідлі Скотта Scott Free та Fuji, ляжуть відеокадри з Японії та інших країн світу, на яких люди покажуть своє життя 11 березня 2012 року. Дані відео будуть завантажуватися на сайт youtube.com/JapanInADay/.

Для проекту Fuji також надасть 200 камер людям, які живуть на постраждалих від стихійного лиха територіях.

Найкращі, на думку кінематографістів, роботи будуть відібрані для фільму, що вийде на світові екрани. Прибуток від проекту Fuji перерахує жертвам катастрофи.

Землетрус і викликаний ним цунамі обрушилися на північний схід Японії 11 березня 2011 року, забравши життя десятків тисяч людей і викликавши найгіршу з часів аварії у Чорнобилі 1986 ядерну кризу. Проект буде присвячений тим, хто загинув у результаті удару стихії або досі страждає від її наслідків, говориться в прес-релізі.

Нагадаємо, що у вересні 2011 року в прокат вийшов перший у світі глобальний фільм Життя за один день — 90-хвилинний показ одного дня з життя людства, який складається з відеороликів, знятих користувачами сервісу YouTube у найрізноманітніших куточках світу 24 липня 2010 року. Продюсером проекту виступив Рідлі Скотт.
Помилковий заголовок — Hslks Crjnn pysvt askmv ghщ rfnfcnhjae d Zgjysї

3 Березня, 01:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин