Настільна версія
мова | язык

O.Torvald з відеокліпом Нас двоє

22 Березня, 20:53

Поділитися:

Справжнє кохання не вмирає. Навіть якщо серце одного з закоханих зупиняється назавжди – його душа все одно залишається поруч з коханою. 

Гурт O.Torvald вирішив підтримати всіх тих, хто втратив своїх коханих і залишився наодинці і зняв справді епічне відео на нову пісню “Нас двоє”. Цінуйте один одного, не жалкуйте тепла своїх сердець і тоді вас завжди буде двоє!

Зйомки відбувалися в кінці січня і тривали 6 днів. Локацію обирали дуже довго і в решті-решт зупинилися на покинутій трасі, яку ви не знайдете на жодній географічній мапі світу. Кілька разів зйомки доводилося переносити на необмежений термін – головна декорація, ім’я який погода постійно змінювала свої кольори та фарби. Для музикантів були пошиті костюми, які зовсім не гріли в десяти градусний мороз, але виглядали дуже красиво і головне відповідали задуму режисера. 

Особливо відчули вірність приказки: “Мистецтво вимагає жертв” головні актори.Вони героїчно годинами лежали на крижаному асфальті та терпляче прислухалися до всіх порад режисера Дмитра Яшенкова, завдяки сумлінному та досить таки інноваційному підходу якого ви і маєте змогу споглядати цю сумну але таку чарівну історію про вічне кохання.

O.Torvald - "Нас двоє" (Prod by FDR Media Service 2011).
Режисер, оператор, production - Дима Яшенков.
Продюсер - Ирмас Яшенкова.
Стиліст -Леся Патока.
Грим - Камушек, Тіна.
Ролі - O.Torvald, Валерія Галич.

Подяка: Всім хто допомогав - Куке, Гуні, Мастеру, Сиду, Жеке Креденцеру, Саше Мonkey X ( ZOO Cinema), Вані, дівчатам які працювали над костюмами, Денису Овсянникову, Анатолию Крапивину.
Також дякуємо Вам люди, за те, що повернули нас - справжніх O.Torvald.
Помилковий заголовок — Щ/Ещкмфдв p dsltjrksgjv Yfc ldj'
22 Березня, 20:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор