Настільна версія
мова | язык

Вікторія Мартинюк пробачила екс-чоловіку Пономарьову численні зради

5 Березня, 23:43

Поділитися:

Екс-дружина Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк пробачила йому всі зради, і почала нове життя. Має свій бізнес, виховує сина, і знову закохана. З ТСН.Особливе Віка розповіла, чому ж насправді пішла від чоловіка, та яке воно життя після розлучення.

Про коханок свого колишнього чоловіка Вікторія Мартинюк дізнається і досі, проте інформацію цю близько до серця не бере.

"Одного дня я дізналася, що конкретно моя знайома, яка тривалий період була близька до нашої сім'ї, і я кожен день пересікалася з нею, це була одна із багатьох... Мене лише дивує те, як Олександр міг так спілкуватися з нами двома параллельно? Увесь час?", - не може збагнути Вікторія.

Сьогодні Віка каже - вона так кохала Пономарьова, що не звертала уваги ні на попередження друзів, ані на застороги родичів. На людях життя з відомим співаком здавалося казкою і в цю казку вона вірила і сама.

Вона ображається лише сама на себе. Адже тепер розуміє - усе відбувалося на її очах.

"Я робила День народження Олександру. Це було, дійсно, зроблено від такої душі. І коли саме на цю вечірку він приводив дівчат, тих самих дівчат... Я пам'ятаю, ми ще з ними фотографувалися. І він представляв мене, як "моя любимая жена Куся". Хоча, дівчата були його коханками", - стверджує дівчина.

До життя без Пономарьова Вікторія уже звикла. Вона успішна бізнес-леді, молода мама і знову закохана. Але тепер своє особисте життя тримає під сімома замками. І за все дякує своєму колишньому чоловікові.

"Дякую Олександру за такий урок життєвий, я не думаю, що є багато чоловіків, які би дали такий урок будь-якій жінці , як мій колишній чоловік", - переконана Мартинюк.
Помилковий заголовок — Dsrnjhsz Vfhnby.r ghj,fxbkf trc-xjkjdsre Gjyjvfhmjde xbcktyys phflb

5 Березня, 23:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон