Настільна версія
мова | язык

В Києві Лазарєв навчив Волочкову користуватись твіттером

22 Березня, 21:26

Поділитися:

Анастасія Волочкова побувала чоеном жюрі в шоу "Майданс".
"Шоу перевертає свідомість, це найпатріотичніший проект, з тих, які я бачила. Творці вклали в нього ідею "об'єднання талановитої української нації, яку вперше об'єднали не політика, не буденні проблеми, а прекрасне і вічне мистецтво танцю", - написала балерина у своєму блозі.


Як пише Сегодня.ua, Анастасія так захопилася зйомкою дійства на айфон, що стала об'єктом жартів : "Сергій мене навіть "підколов", мовляв, ми бачимо, що ти більше знімаєш усе на свій iPhone, чим дивишся шоу". Втім, жарти Лазарєва не зіпсували дівчині настрій, і решта вечора вона провела з ним в будда-барі.

Сергій виявився досвідченим інтернет-користувачем, навчивши Анастасію новим премудрощам роботи в Твіттері, і завдяки цьому у балерини з'явився власний блог ще й там.

В Києві сталася і весела зустріч з вічною суперницею Ксюшею Собчак, яка невідомо якими долями опинилася в столиці України. Зустріч виявилася не з приємних: Собчак якраз давала інтерв'ю: "ну що Вам сказати, я взагалі балет не люблю, а Анастасія Волочкова"., і саме у цей момент з'явилася Анастасія.
Помилковий заголовок — D Rb'ds Kfpfh'd yfdxbd Djkjxrjde rjhbcnedfnbcm ndsnnthjv

22 Березня, 21:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій