Настільна версія
мова | язык

У Києві Лепс зі злості шпурнув пляшку

22 Березня, 21:55

Поділитися:

На концерті Григорія Лепса, що був у Палаці "Україна" (квитки коштували 200-1800 грн.), розгорівся скандал, винуватцем якого нібито виступив Потап.

Як пише Сегодня.ua, Лепс страшно не любить, коли його фотографують або знімають на відео (подейкують, що у нього болять очі і він погано переносить спалахи, тому виступає завжди в темних окулярах). Прохання "Не знімати під час концерту" повторювали рази чотири - через кожні п'ять хвилин. Але Потап нібито проігнорував її.

Ось що нам розповіли очевидці того, що сталося : "Десь в середині концерту артист побачив, що його знімають, здається, камера була в руках у Потапа. Григорій так розсердився, що підлетів до перших рядів і почав кричати: "Приберіть це! Приберіть, я сказав"!. Після чого повернувся на сцену, де у нього стояла ціла батарея пляшок з водою (артист п'є воду під час виступу), відкрив одну, відпив і раптом з усієї сили шпурнув її за куліси. Якби там у цей момент хтось стояв, міг би і убити".

Коли ми додзвонилися Потапу, він сказав: "А що мені коментувати, якщо я навіть не був у Лепса на концерті! Ось вже воістину мій скандальний імідж". Слід сказати, подібні спалахи гніву траплялися у Лепса і раніше. Тільки тоді він не кидався тарою, а поступав жорсткіше - показував на "папрарацці" і говорив: "Я йду - і нехай тепер за мене співає цей хлопець". І концерт на цьому закінчувався.
Помилковий заголовок — E Rb'ds Ktgc ps pkjcns igehyed gkzire

22 Березня, 21:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків