Настільна версія
мова | язык

Презентовано новий iPad від Apple!

7 Березня, 21:26

Поділитися:

Відбулась презентація нового планшету iPad!
Компанія Apple продовжує задавати стандарти на пост-комп'ютерному просторі.


За останній рік на ринку з'явилося близько 100 нових планшетів. Але навряд чи вони можуть зрівнятися з iPad. Він змінив наше представлення про комп'ютери. За останній квартал 2011 року  Apple продала 15 з половиною мільйонів своїх планшетів!

До сьогоднішнього дня ніхто не зміг повторити технологію Retina на будь-якому іншому мобільному пристрої і тепер фантастичнй дисплей після iPhone 4 (4S) отримує новий iPad!!! Розширення екрану нового iPad - 2048 x 1536 пікселів. Це більше, ніж Full HD! Щільність екрану - 264 пікселів на дюйм. На 44% покращена насиченість кольорів. Текст виглядає чіткіше, ніж в газеті!

У планшета новий процесор Apple A5X і в 4 рази краща графіка (4-x ядерний GPU).

iPad отримав камеру iSight - 5 мегапікселів. Оптика в камері така як на iPhone 4S. Це неймовірно! Запис відео тепер можливий в режимі 1080p. Функція розпізнавання облич. Стабілізація зображення. Інфрачервоний фільтр.

iPad від сьогодні підтримує стандарт 4G LTE-мережі (HSPA+). Швідкість передачі даних тут сягає до 72 мегабіт в секунду. У планшета з'явилася також функція Personal Hotspot (особиста точка доступу).

Як ігрова платформа новий iPad "втирає носа" XBOX 360!

Чого вартує "залізо" без програмного забезпечення!?

Презентована нова версія трьох додатків iWork (Pages, Keynote, Numbers). GarageBand отримує підтримку iCloud. Обновився також iMovie - робота з 1080p, новий інтерфейс, нові переходи та інструменти редагування.

Все програмне забезпечення оновлено до Retina-розширення.

На iOS вперше з'являється iPhoto! Нові жести і ефекти слайдшоу. Каталогізація фотографій. Підтримка фотографій з роздільною здатністю до 19 мегапікселів. Пряме завантаження фото у Twitter і Flickr, швидке і автоматичне редагування. Додаток вартує - $4.99.


Вартість третього покоління iPad: $ 499 за 16GB, $ 599 за 32GB, $ 699 за 64GB. Продажі - 16 березня (США). 23 березня - ще у ряді країн. Нажаль України в списку поки що немає.

Детальна інформація на офіційному сайті компанії — apple.com
Помилковий заголовок — Ghtptynjdfyj yjdbq шЗфв dsl Фззду!
7 Березня, 21:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків