Настільна версія
мова | язык

Ведуча "Народної зірки" Оля Полякова вагітна?

22 Березня, 22:18

Поділитися:

Стартував четвертий сезон шоу "Народна зірка", яке відтепер транслюватиметься щосуботи в прямому ефірі на телеканалі "Україна". Природна цікавість штовхнула мене піти на зйомки і побачити усе, що там відбувається, своїми очима.

На щастя, список учасників-зірок цього разу був обнадійливим: Олександр Пономарьов, Кузьма Скрябін, Анастасія Приходько, Діля, Катерина Бужинська, Ларсон, Ліза Вассабі та Тетяна Решетняк, а ще Влад Топалов і Поліна Гагаріна, що приїхали з Росії, бо українські зірки до четвертого проекту практично вичерпалися. Сталася також зміна складу жюрі: замість Барбари Брильскої цього разу засідала Лоліта Мілявська. "Я підсиділа саму Барбару Брильську"! - не без гордості заявила співачка. І наскільки я зрозуміла, засідати в жюрі Лоліті сподобалося, оскільки покидала знімальний майданчик вона в прекрасному настрої.

Правда, я підслухала, Лоліта скаржилася своєму директорові, що вона замерзла, як собака. Артистка, очевидно, не розрахувала і нарядилася в тонку блузочку, а в павільйоні того вечора царював холод. Навіть не знаю, як бідні ведучі Максим Неліпа і Сніжанна Єгорова в легкому одязі простояли увесь ефір на сцені на протязі. Адже їм ще потрібно було народ веселити! Олі Поляковій, що вже повторно приймала учасників проекту в арт-кафе, пощастило більше. Там було тепліше і затишніше, а ще артистів пригощали чаєм і кавою. До речі, як мене повідомили з інформованих джерел, Оля нібито знаходиться в цікавому положенні. У блондинки є шестирічна дочка, але невже Полякова вирішила не зупинятися на досягнутому?

Окрім нинішніх учасників шоу, до Олі на вогник завітали конкурсанти минулих проектів - Асан Білялов, Василь Лазарович і Альоша. За кулісами перемивали кісточки партнерові Анастасії Приходько і Дмитру Коломійцеву з Луганська. "Народник", що виступає в парі з Приходько, у вільний від сцени час працює міліціонером. "Мене захищатиме! - констатувала Приходько. - Взагалі ми з Дімою дуже добре порозумілися в проекті. Та і судді його хвалили. Він відмінний хлопець". Справді, і Лоліта, і Анастасія Заворотнюк в один голос хвалили Настіного партнера, до того ж поставили йому максимальні оцінки.

Проте ще один член жюрі, Володимир Бистряков, був не згоден з прекрасними дамами, оскільки, на його думку, Діма співав повз ноти. "Ну і що, що фальшивив! - заступилася за міліціонера Лоліта. - Зате у нього є харизма! Для артиста це головне. Усі іноді фальшивлять, але якщо артист вийшов на сцену натхненним, то глядачі цього, як правило, не помічають". До речі, за кулісами Анастасія Приходько не відходила від Поліни Гагаріної, переможниці російської "Фабрики зірок - 2". Мало того, просила дітей, які підходили до неї за автографами, голосувати за російську колегу. А Поліна у свою чергу агітувала фанів голосувати за Приходько. Як розповіла Дусі Настя, з Поліною вони познайомилися і подружилися на російській "Фабриці зірок - 7", де дівчата виконували на звітному концерті спільний номер. Також цих співачок об'єднує той факт, що для них писав пісні і продюсував Костянтин Меладзе.

До Влада Топалову за куліси просочилися всюдисущі фанатки, щоб подарувати своєму кумирові букети. Але не в усіх настрій був святковим. Річ у тому, що організатори проекту вирішили поміняти правила конкурсу, тому прямо в першій програмі за підсумками голосування жюрі і глядачів відрахували першу пару. Менше всього балів цього разу набрали Кузьма Скрябін і харків'янка Олена Грачьова. І якщо Кузьма сприйняв поразку з гумором, то його партнерка дуже засмутилася. Як Кузьма утішав Олену, мені з'ясувати не вдалося, тому що артисти після ефіру відправилися на банкет. Мене туди, на жаль, не запросили. Про подальший розвиток подій на проекті вас інформуватиму. На цьому прощаюсь.

P.S. Через декілька годин після публікації до мене дозвонилися Юрій і Андрій з прес-служби Полякової і почали запевняти мене, що усі чутки про вагітність Ольги - неправда. Як особам, "наближеним до тіла", я їм повірила і поспішаю вас повідомити: декрету не буде! Так що не варто квапити події, нехай попрацює.

Ваша Дуся
Помилковий заголовок — Dtlexf @Yfhjlyjї pshrb@ Jkz Gjkzrjdf dfusnyf&

22 Березня, 22:18

Поділитися:

За матеріалами: navsi100.com
Фото: Анастасія Муратова, Руслан Новосел

Теги: Оля Полякова, Кузьма Скрябін, Олександр Пономарьов, Влад Топалов, Анастасія Приходько, Лоліта

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій