Настільна версія
мова | язык

Красноокий рекомендує влаштовувати чоловічі розваги, а Наталія Гордієнко буде їсти солодощі!

8 Березня, 00:07

Поділитися:

Чоловічий та жіночий погляд на 8 березня

Вадим Красноокий, лідер гурту Мед Хедс:

З новою весною, гарним настроєм…Вітаю близьких та рідних жінок, хоча вважаю для цього не потрібна якась особлива дата. Мені б хотілось, щоб квіти та приємні слова були в наших жінок кожного дня. А особливо навесні, коли вони так гарненько посміхаються теплому сонечку. Я завжди вітаю своїх найближчих жінок - дружину та маму з 8 березня, хоча вони ставляться до цього свята не дуже серйозно.

Взагалі, виходячи з історії, в цей день актуальніше було б святкувати день фемінізму. Щоб жінки могли збиратися компаніями та влаштовувати чоловічі розваги.

Любі жінки! Я хочу побажати Вам шаленого кохання та весняного настрою. Посміхайтесь частіше, ми такими Вас більше любимо. Бажаю, щоб Ви мали достатньо незалежності, але при цьому лишалися справжніми жінками.

Оксана Михайленко, дружина Вадима Красноокого:

8-го березня ми збираємося з подружками великою компанією з важливою метою: вирішити глобальні проблеми існування з протилежною статтю. Обмінюємося досвідом і будуємо плани на майбутнє. Для мене це день жіночої дружби. Дуже люблю приймати подарунки від жінок і сама завжди роблю своїм подругам приємні сюрпризи!

Найкращі подарунки від улюбленого чоловіка я отримувала в звичайні дні. Наприклад, пісню «Найкраща мить» Вадим присвятив мені. І тепер коли він співає її на концертах, у мене мурашки по шкірі. Також незабутні приємності – поїздка до Таїланду і кільце Vivienne Westwood.

Іван Ганзера, переможець шоу «Голос Країни»:

Я дуже добре ставлюся до цього свята. Це прекрасна можливість привітати любих і чарівних дівчат зі святом Весни. Із великим задоволенням дарую мамі подарунки. В дитинстві це були листівки, зроблені своїми руками. А зараз обов’язково квіти.

Дівчата! Хочу побажати всім кохати і бути коханими, бо впевнений – це найголовніше. Дякую жінкам за тепло, яке Ви даруєте нам. Дякую за Вашу турботу, посмішки і підтримку. Ви – наш стимул до життя. Хай кожна мить для вас буде наповнена щастям, радістю, коханням і турботою близьких.

Наталія Гордієнко, фаворит шоу «Голос Країни»:

Восьме березня - це одне із найпрекрасніших свят. Ще один привід сказати своїм найближчим жінкам як сильно я їх люблю. В цей день ми з подружками любимо зустрічатися в кав'ярнях і їсти солодощі, обмінюватися подаруночками і спілкуватися. Кращий подарунок від чоловіків в цей день - квіти. А взагалі я люблю веселі, креативні й несподівані подарунки.
Помилковий заголовок — Rhfcyjjrbq htrjvtyle' dkfinjdedfnb xjkjdsxs hjpdfub? f Yfnfksz Ujhls'yrj ,elt їcnb cjkjljos!

8 Березня, 00:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон