Настільна версія
мова | язык

Ксенія Собчак готова втекти з Росії

8 Березня, 00:17

Поділитися:

Відома російська телеведуча Ксенія Собчак, яка останнім часом активно займається політичною діяльністю, готова назавжди виїхати з Росії, якщо влада не припинить жорстко придушувати опозицію.

"Якщо нічого не зміниться, я не розумію, як жити в країні, в якій у мого покоління немає майбутнього, де сидять одні й ті ж особи і один і той же бубличний ряд, де немає можливості ні для політичної конкуренції, ні журналістської, ні розвитку в професії", - зізналася Собчак в інтерв'ю Tkachenko.ua.

За словами журналістки, їй легше довести свій рівень знання англійської до ідеального і спробувати працювати в Англії журналістом.

"Який сенс залишатися? Я вважаю себе професіоналом. Я людина, яка хоче і вміє багато працювати", - зазначила вона.

На переконання Собчак, так само думає в Росії величезна кількість людей.

"Далі є два вектори розвитку. Вектор розвитку один: нічого не змінюється, репресії, розганяють будь-який наметовий "майдан" і жорстко придушують опозицію. Пройде якийсь час, ці люди змиряться з ситуацією і просто виїдуть. Вони будуть створювати свої інтернет-ресурси, свої рекламні агентства, свої туристичні фірми і свої ресторани в Парижі, в Лондоні, в Празі, але не в Росії. Вони просто виїдуть. І Путін тоді залишиться один на один зі своїм електоратом, з бюджетниками, з пенсіонерами, яких він і буде годувати", - пояснила Собчак.
Помилковий заголовок — Rctysz Cj,xfr ujnjdf dntrnb p Hjcsї

8 Березня, 00:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван