Настільна версія
мова | язык

На "Євробачення" від Росії поїде ансамбль бабусь, які співають рок

9 Березня, 18:07

Поділитися:

На міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2012" Росію представлятиме співочий ансамбль з удмуртського села "Бурановскі бабусі".

Бабулечкі з Буранова, багатьом з яких за 70, взяли участь у фіналі відбору на Євробачення в середу, 7 березня, який відбувся у Москві. Цікаво, що ансамбль змагався з такими досвідченими суперниками учасниць ансамблю, як Діма Білан (він вже перемагав на цьому конкурсі) у дуеті з Юлією Волковою, яка також виступала на "Євробаченні" у складі "Тату". Також за можливість поїхати на Євробачення до Баку змагалися репер Тіматі та оперна співачка Аїда, Марк Тішман, Рената Байкова. Вони вже спробували щастя на відбірному конкурсі "Євробачення" у 2010 році, але тоді їх обійшов Петро Наліч зі своїм музичним колективом. Стареньким пощастило цього разу.

Під час їх виступу весь зал пританцьовував і безперервно аплодував, а потім влаштував їм овацію. "Бурановскі бабусі" на рідній мові переспівали багато світових хітів, серед яких "Yesterday", "Smoke On The Water", "We Are The Champions". Особливо пристрасно вони полюбляють російський рок. Улюблена композиція - "Місто золоте" Бориса Гребенщикова. Нагадаємо, на цьогорічне "Євробачення" від України поїде співачка Гайтана, а Британія відправила 75-річного метра Енгельберта Хампердінка.
l
Помилковий заголовок — Yf @"dhj,fxtyyz@ dsl Hjcsї gjїlt fycfv,km ,f,ecm? zrs cgsdf.nm hjr
9 Березня, 18:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)