Настільна версія
мова | язык

У лідера гурту "Вій" вкрали пісні до нового альбому

9 Березня, 18:11

Поділитися:

У фронтмена рок-гурту "Вій" Дмитра Доброго-Вечора, 50 років, вкрали комп'ютер з вісьмома піснями для нового диску, пише Gazeta.ua

"Більш ні на яких носіях їх не зберігав, - розповів співак. - Відразу писав у студії на ноут. Його вкрали з машини в кінці листопада. Залишили з другом в машині і пішли на базар. Через 5 хвилин повернулися — машина закрита, сумка лежить. А ноутбука нема. Злодії відімкнули сигналізацію. Було вісім пісень, здається. Півроку писав ті пісні. Я відходив пару місяців. Зараз намагаюся відтворити всі пісні. Якщо вдасться, альбом випущу в кінці травня. Але ці всі пісні будуть по-іншому звучати".

Артист розповідає, що спочатку пише музику, лише потім текст, тому для нього головне відтворити мелодію.

"У мене в голові спочатку мелодія. Можу написати 20 куплетів, і ще не знатиму, про що пісня. Було хіба пару разів, коли я точно знав зміст пісні. Тексти у мене не так легко, як музика, виходять. Мені з себе треба їх видавлювати. Якби я знав, що зараз матиму 2 альбоми, а не 10, як мріяв, я би більше працював", - зауважив він.

Музикант вважає, що творчість повинна бути вартісною, і шкодує за роками, які витратив просто на заробляння грошей.

"Починали грати на вулиці на капелюха— скрипаль, флейтист, персурсіоніст і гітарист. Грали хорошу музику, джаз. Взимку в переході, влітку їздили в Крим. Раз навіть на весіллях грали. За рахунок цього годували родини. Але цей час для мене втрачений. Його просто немає, бо нічого вартісного не зробив", - додав співак.
Помилковий заголовок — E kslthf uehne @Dsq@ drhfkb gscys lj yjdjuj fkm,jve

9 Березня, 18:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон