Настільна версія
мова | язык

Створи хіт з групою Maroon 5

22 Березня, 22:49

Поділитися:

Coca - Cola і Maroon 5 за допомогою прихильників з усіх кінців світу створять нову сторінку в історії музичної культури, усього за добу записавши справжній хіт.

Як пише сайт www.music.itop.net, 22 і 23 березня Coca - Cola і група Maroon 5 подарують незабутні враження прихильникам по всьому світу в прямому ефірі з Лондона. Впродовж 24 годин усі, хто знає і любить групу Maroon 5, зможуть взяти безпосередню участь в записі їх нової пісні. Завдяки сучасним інтерактивним технологіям, за адресою www.coca-cola.com/music усі прихильники групи отримають віртуальний доступ в студію звукозапису.

Упродовж усієї роботи студії вони зможуть спілкуватися з членами групи і брати безпосередню участь в роботі над хітом, пропонуючи свої варіанти слів і музики для пісні. А рівно через добу з їх допомогою у групи Maroon 5 і Coca - Cola народиться новий хіт, який прогримить в усіх країнах світу.
Ця 24-годинна сесія проводиться у рамках інноваційної програми "Coca - Cola Music", яка дає можливість підліткам брати участь в створенні нової музики і постежити за роботою провідних світових виконавців. Coca - Cola і Maroon 5 за допомогою прихильників з усіх кінців світу створять нову сторінку в історії музичної культури, усього за добу, записавши справжній хіт.

Упродовж усіх 24 годин фанати групи Maroon 5 зможуть присилати музикантам повідомлення і картинки, які надихатимуть їх під час роботи над піснею. Крім того, кожен зможе поставити свої питання, а також голосувати за різні варіанти пісні, пропоновані групою.

Для того, щоб як можна більша кількість прихильників групи взяла участь в цій безпрецедентній акції, інформація про неї поширюватиметься серед більш ніж 20 мільйонів інтернет-користувачів за допомогою сторінки Coca - Cola в Facebook. Аккаунт @CocaCola вTwitter триматиме усіх в курсі того, що відбувається в студії, черпати натхнення від користувачів Twitter, публікувати нову інформацію і питання членів групи Maroon 5. Крім того, усі, хто стежить за проектом, зможуть отримувати найсвіжішу і актуальнішу інформацію "з перших рук", адже в студії будуть присутніми блогери з майже 20 країн світу. Вони візьмуть участь в процесі запису і інформуватимуть своїх глядачів і читачів про її хід.
Помилковий заголовок — Cndjhb [sn p uhegj. Ьфкщщт 5

22 Березня, 22:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван