Настільна версія
мова | язык

Анджеліна Джолі зіграє злу фею у новому проекті студії Діснея

11 Березня, 13:38

Поділитися:

Казку Малефісента, де Анджеліна Джолі зіграє злу фею, а Елль Феннінг принцесу Аврору, почнуть знімати в Лондоні в червні.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Варіація на тему Сплячої красуні, де основу сюжету складають складні взаємини між принцесою і злою чарівницею, замислювалася на студії Disney вже давно, проте проект довго не міг здійснитися і кілька разів змінював режисерів.

У результаті зйомками керуватиме Роберт Стромберг, сценограф і майстер спецефектів, прославився і заробив Оскара як один з художників Аватара. В якості художника Стромберг також працював над Алісою в Дивосвіті Тіма Бертона і останніми Піратами Карибського моря.

Участь Анджеліни Джолі передбачалася від початку - актриса пояснювала, що новою версією класичної казки дуже зацікавилися її діти.

Елль Феннінг вважається однією з найбільш перспективних актрис Голлівуду - 13-річна сестра Дакоти Феннінг почала кінокар'єру в три роки, з того часу встигла знятися в десятках фільмів, серед яких - власник Золотого лева Десь Софії Копполи, Супер 8 Дж.Дж. Абрамса і Ми купили зоопарк з Меттом Деймоном і Скарлетт Йоханссон.

У прокаті Малефісента очікується в 2013 році.
Помилковий заголовок — Fyl;tksyf L;jks psuhf' pke at. e yjdjve ghjtrns cnelsї Lscytz

11 Березня, 13:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван