Настільна версія
мова | язык

На кіно про Кличків прийшли Шуфрич і клан Суркісів

13 Березня, 21:51

Поділитися:

В одному зі столичних кінотеатрів відбувся допрем'єрний показ документального фільму про братів-боксерів Віталія та Володимира Кличків.

Хоча у прокат стрічка "Кличко" вийде з 15 -го березня, київський бомонд вже подивився історію про м‘язистих красунчиків.

"Фільм не про братів чемпіонів світу з боксу, а про хлопців, які просто мріяли, я б його назвав "Немає нічого неможливого", - сказав у понеділок на допрем‘єрному показі Віталій Кличко, пише "Gazeta.ua".

У картині розповідається про становлення братів Кличків, їхню спортивну кар'єру, взаємини у родині, життя поза спортом, тощо.

А перший, кому показали стрічку по завершенню зйомок, був старший син Віталія Кличка Єгор.

"Якщо б йому картина сподобалась ми теж би дали добро", - зазначив Володимир Кличко.

"Єгору сподобалось, лише запитав чому його нема в фільмі. Тоді в останній момент вставили кадри, де батько його підстригає власноруч на кухні вдома. Віталій ще каже в кінці: "Отак я економлю 15 євро", - додав боксер.

Загалом, брати Клички присвятили фільм про себе своєму батькові генерал-майору авіації Володимиру Родіоновичу Кличку. Нагадаємо, тата боксерів не стало минулого року.

Ще один цікавий факт про фільм - на монтування відзнятого матеріалу було витрачено 180 годин.

"Знаю, що до боксерів зверталися багато кінемотографістів з пропозицією зняти про них фільм. Щасливий, що брати довірили це мені", - зізнався режисер картини, німець Себастіан Денхардт.

До слова, світова прем'єра "Кличків" відбулася минулого року в Нью-Йорку на фестивалі, який організував зірка Голлівуду Роберт де Ніро.
Помилковий заголовок — Yf rsyj ghj Rkbxrsd ghbqikb Ieahbx s rkfy Cehrscsd

13 Березня, 21:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)