Настільна версія
мова | язык

Провальний фільм Кейджа став самим закачуваним на торентах

23 Березня, 00:13

Поділитися:

Середньовічний бойовик з Ніколасом Кейджем "Час відьом" очолив списоксамих викачуваних фільмів. Про це повідомляє портал TorrentFreak.com.

Сюжет картини будується навколо пари лицарів у виконанні Ніколаса Кейджа і Рона Перлмана, які розчаровуються в хрестових походах і біжать в Європу. Там вони стикаються з чумою і незвичайним завданням - супроводжувати відьму в далеке абатство для проведення справедливого суду.

Як пише джерело kinoafisha.msk.ru, стрічка фактично провалилася в північноамериканському прокаті - при бюджеті в 40 мільйонів доларів фільм зібрав трохи більше 24 мільйонів. При цьому загальносвітові збори склали близько 76 мільйонів. На сайті RottenTomatoes рейтинг фільму складає всього 5 відсотків (тобто всього п'ять відсотків позитивних рецензій) при середній оцінці 3,4 з 10.

На другому місці розташувався "Трон: спадщина". При бюджеті в 170 мільйонів доларів ця картина заробила у світовому прокаті майже 400 мільйонів. Окрім цього на RottenTomatoes рейтинг картини складає 50 відсотків при середній оцінці 5,8 з 10.

Замикає першу трійку "Хроніки Нарнии : Завойовник Зорі". Ця картина за своїми показниками близька до "Трону" - збори в 400 мільйонів при бюджеті в 155 і рейтинг в 49 відсотків при середній оцінці 5,8 з 10.
Помилковий заголовок — Ghjdfkmybq askmv Rtql;f cnfd cfvbv pfrfxedfybv yf njhtynf[

23 Березня, 00:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин