Настільна версія
мова | язык

«Вінні-Пух», продовження історії за версією Арсена Мірзояна

14 Березня, 10:16

Поділитися:

До виходу відео-ілюстрації пісні Арсена Мірзояна «Вінні-Пух» залишились лічені дні або навіть години. Бомбу позитивних емоцій буде презентовано на каналі М1. Кліп готувався довго, але й роботи над ним насправді було чимало, бо підібраний для його виготовлення був найкращий, а тому не самий простий «рецепт».

Як і сама пісня, її ілюстрація вийшла такою ж світлою, веселою та легкою. Багато цікавого у ній знайдуть для себе як дорослі прихильники виконавця, так і новоприбула після презентації синглу когорта шанувальників молодшого покоління, адже сам герой пісні Вінні-Пух був присутній на знімальному майданчику і брав участь у зйомках особисто. Подробиці того, що саме робив зірковий гість у кліпі та у Львові, де проходили зйомки, вже зовсім згодом у «відео-репортажі». А поки що кілька фото з місця події.

«Пілюля проти поганого настрою», як встигли кліп охрестити ті, кого співак обрав для допрем’єрної демонстрації відео, змогла принести багато позитивних емоцій ще на самих початкових етапах роботи. Зйомки проходили в дуже веселій атмосфері, сміх лунав постійно, і іноді зовсім не там, де це було заплановано. Всі наступні етапи продакшену відбувались аналогічно. Роботі це, звичайно, часом заважало, але хіба міг такий проект проходити якось інакше? Дорослі люди, які отримали коротку можливість відчути себе знову в дитинстві, скористались цим шансом на повну. Не вплинути на фінальний результат все це не могло – буквально з перших хвилин кліпу його позитивний заряд відчувається і моментально передається, а на момент завершення перегляду поділка рівня гарного настрою очікувано підскакує значно вище свого попереднього місця перебування.

Отже, готуйтесь зустрічати! Вже зовсім скоро на екранах ваших телевізорів та на моніторах ваших комп’ютерів трішечки нестандартне, але дуже добре відео «Вінні-Пух».
Помилковий заголовок — «Dsyys-Ge[»? ghjljd;tyyz scnjhsї pf dthcs'. Fhctyf Vshpjzyf

14 Березня, 10:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон