Настільна версія
мова | язык

У «Сексуальних та небезпечних» зміна складу

14 Березня, 13:37

Поділитися:

Провівши багато кастингів, продюсери гурту Mirami врешті-решт знайшли дівчину, яка стала третьою учасницею.

Як ми писали раніше, одна із дівчат прийняла рішення піти з колективу. А оскільки Mirami зарекомендували себе на європейському музичному ринку як тріо, то продюсери розпочали кастинг, щоб знайти заміну Яні Сніткус. Кастинги у Mirami проводились довго, оскільки треба було знайти дівчину, у якій поєднувалися б приємна зовнішність, досвід, пластика тіла та хороші вокальні дані.

Доволі довго відбувався відбір кандидаток, але одноголосного рішення продюсери прийняти ніяк не могли. Однак випадкова зустріч із другом колективу, який відрекомендував одному з продюсерів свою знайому, змінила стан речей. Після того як дівчина пройшла прослуховування та показала хореографічні дані, продюсери затвердили її та підписали з нею контракт.

Тепер ми готові представити широкому загалу третю учасницю гурту Mirami – Тетяну Іванів. Дівчина із зовнішністю Мерлін Монро вже декілька років професійно займається як вокалом, так і модельним бізнесом. Бере участь у конкурсах краси. І як кажуть, вона - «Сексуальна та небезпечна».

Вже сьогодні гурт Mirami в оновленому складі виступить на конкурсі краси «Місс Львів 2012», а 16 березня команда виїжджає у Іспанію та Францію для зйомок двох відеокліпів.
Помилковий заголовок — E «Ctrcefkmyb[ nf yt,tpgtxyb[» pvsyf crkfle

14 Березня, 13:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій