Настільна версія
мова | язык

Весна під музику МЕРІ

14 Березня, 20:31

Поділитися:

Днями в рамках клубного туру до Львова завітала команда МЕРІ. Місцем зустрічі усіх закоханих «Ромео та Джульєтт» і «не Віталіків» було обрано знаний та улюблений львів’янами заклад - Хмільний Дім Роберта Домса.

У рекламі концерту вказувалось, що МЕРІ виконають відомі хіти з попередніх альбомів, а також велику порцію нового матеріалу. Цього вечора Хмільний Дім вмістив напевно усіх охочих побачити і почути МЕРІ, бо для решти відвідувачів просто не знайшлось б місця.

Програма, з якою музиканти прибули до Львова, носила назву «Місто семи вітрів», і саме з пісні «Місто» хлопці розпочали свій виступ. Цей трек свого часу був офіційним гімном святкування 750 річниці Львова, тому львівська публіка сприйняла його «на ура». Фронтмен групи Віктор Винник нагадав про Шевченківські дні, і продекламував фрагмент поеми «Катерина»- «Кохайтеся чорнобриві, та не з москалями…».

Не забули хлопці і про міжнародний День жінки, який святкували напередодні. Усім дівчатам, дружинам, матерям була презентована «Пісня про рушник» під гітару та акордеон, яку разом з музикантами затягнули своїми баритональними голосами усі мужчини.

А потім були нові пісні, драйв та відверті емоції. Зрештою, так як завжди буває на виступах МЕРІ.
Помилковий заголовок — Dtcyf gsl vepbre VTHS

14 Березня, 20:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора