Настільна версія
мова | язык

Дружина Стаса Михайлова народить співаку шосту дитину

16 Березня, 01:27

Поділитися:

Найбільш високооплачуваний виконавець російського шоу-бізнесу Стас Михайлов заявив, що його дружина Інна чекає на дитину.

Мабуть, сольний концерт, який днями пройшов у Пензенському палаці спорту "Дизель-Арена" і зібрав п'ять тисяч людей, настільки надихнув Стаса Михайлова, що той вирішив під завісу потрясти своїх численних шанувальників радісною новиною, що скоро стане татом, пише Gazeta.ua

"Моя дружина чекає на шосту дитину, у мене вже п'ять дітей - і всі мої. Зараз в її утробі зароджується нове життя", - заявив виконавець.

Радісну новину Стас Михайлов і його дружина Інна Канчельскіс намагалися не афішувати, проте не змогли стриматися і розповіли її найближчим друзям. Одним з перших, хто привітав майбутніх батьків, виявився продюсер і, до слова, також багатодітний татусь Віктор Дробиш: "Ми зі Стасом боремося з низькою народжуваністю в країні. Я цю новину дізнався ще в кінці лютого, на хрестинах мого сина Данила в храмі Богородиці-Різдвяного жіночого монастиря. Інна, яка була там, сказала, що чекає на малюка".

Нагадаємо, 42-річний Стас Михайлов і його 38-річна дружина Інна мріяли про поповнення в сімействі. Ще в травні минулого року артист зізнавався в одному з інтерв'ю: "Якщо Бог дасть, хочу, щоб у нас ще хтось народився. Нещодавно розмовляли, і я сказав Інні: "А що, давай ще одного забамбашимо?!"

Зараз Михайлови виховують п'ятьох дітей. В Інни є двоє дітей від шлюбу з футболістом Андрієм Канчельскісом: 18-річний Андрій і 12-річна Єва. У Сочі у Стаса підростає 11-річний Микита від шлюбу з Інною Горб та семирічна Дарина від Наталії Зотової, двоюрідної сестри співачки Валерії. Однак у Стаса та Інни є і спільна дитина Іванна, яка з'явилася на світ в серпні 2009 року.
Помилковий заголовок — Lhe;byf Cnfcf Vb[fqkjdf yfhjlbnm cgsdfre ijcne lbnbye

16 Березня, 01:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван