Настільна версія
мова | язык

Екс-"NikitA" Юля Кавтарадзе виховує з доньки модель

16 Березня, 02:27

Поділитися:

Екс-солістка гурту "NikitA" Юлія Кавтарадзе вважається матірю-одиначкою. Проте наразі вона дуже щаслива, бо у її доньки є другий батько, який її просто обожнює!

А ще ТСН.Особливе Юля зізналася, що її дівчинка дуже фотогенічна і любить позувати перед камерами. Тому ще трошки - і планує віддати доньку у модельне агентство.

Маргарита носить мамине дівоче призвіще Кавтарадзе і в її свідоцтві про народження батько відсутній. Хоча його вона знає і іноді з ним бачиться. Мама Юля про нього говорити не любить і зустрічей з ним уникає.

Вони розійшлися, коли Маргариті був лише рік. І цей період Юлія згадує з жахом. Мати-одиначка тоді співала у гурті "NikitA" і працювала зранку до ночі.

Тепер життя змінилося. Юля одружилася, у Маргарити - з'явився новий тато. Вони проводять багато часу разом і люблять розмірковувати над тим, ким стане Маргарита, коли виросте.

"Ким захоче тим і буде, захоче бути ботаніком, буде ботаніком. Багато хто говорить мені відвести її в модельне агентство. Може, якщо зараз на якийсь час віддам її в модельне агентство, то ненадовго. Щоб дитину не занесло і не почалася зіркова хвороба", - каже Юля.

А щеКавтарадзе з донькою гадають, хто у Маргарити буде першим - братик чи сестричка. І точно знають: в їхніх свідоцтвах батько вже буде.
Помилковий заголовок — Trc-@ТшлшеФ@ >kz Rfdnfhflpt db[jde' p ljymrb vjltkm

16 Березня, 02:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон