Настільна версія
мова | язык

Вадим Красноокий розповів, як весною його тягне на любовні авантюри.

19 Березня, 11:48

Поділитися:

Весна має дивовижну силу змінювати все навколо. Весна народжує в серці найніжніші почуття: хочеться любити, мріяти, співати, і навіть крутити любовні авантюри. І, мабуть, тому найбільше цікавих і бешкетних пісень народжується саме в цю пору. Нова композиція «Весна» гурту Мед Хедс ще одне тому підтвердження.

«Весна розпускає чари, співає на всі голоси
Більшої ніж дівчата на світі нема краси.
Веселі, задумливі і сумні, - вони всі подобаються мені
Що я робити маю, ну що я робити маю.
Високі, низенькі, пухкі, худі. Чорняві, біленькі і руді
Хтось же їх всіх кохає…»


Вадим Красноокий, лідер гурту Мед Хедс: З приходом весни відчуваєш, ніби в середині розпускаються ніжні квіти. Хочеться співати, спостерігати за дівчатами… Хочеться кохати… Весна завжди в мене асоціювалася з коханням. Бо насправді гормони починають активно грати навесні. Ми помічаємо найчарівніших істот, які оточують нас. І це одне з почуттів, яке мені добре знайоме. І я просто намагаюся перетворювати всі свої натуральні почуття – в пісні, тому що такі вони виходять найбільш правдивими.

Пісня не нова. З’явившись ще минулої весни, «Весна» встигла» об’їздити вже пів України і була сприйнята прихильниками дуже позитивно. Саме по тому, як на приспіві запалювалися посмішки, музиканти зрозуміли що ця пісня буде мати широкий відгук у серцях. Зараз композиція в ротації, а гурт готується до зйомок кліпу. Як цей провокаційний несподіваний текст «шалені голови» обіграють у відеороботі, залишається таємницею.

Помилковий заголовок — Dflbv Rhfcyjjrbq hjpgjdsd? zr dtcyj. qjuj nzuyt yf k.,jdys fdfyn.hb/

19 Березня, 11:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон