Настільна версія
мова | язык

Гайтана розкрила таємницю свого вбрання для Євробачення 2012

20 Березня, 11:43

Поділитися:

Чарівна Гайтана активно готується до Євробачення 2012, яке відбудеться за кілька місяців у столиці Азербайджану. Вже зараз журналісти випитують у співачки всі деталі її сценічного образу. В ЗМІ з’являється різноманітна інформація, плітки, догадки щодо вбрання Гайтани та дизайнера, що буде створювати його для співачки. Щоб розвіяти усі хибні здогади, Гайтана вирішила надати офіційний коментар, щодо свого образу на європейському конкурсі.

«Сукня, в якій я з’явлюсь на сцені Євробачення 2012 ще не обрана. Я знаю, що всі очікують від мене конкретних імен дизайнерів, подробиць кольорової гами. Але, поки що на ці питання у мене не готові відповіді. Можу сказати, що я буду співпрацювати суто з українськими митцями швейного мистецтва, адже вважаю їх надзвичайно талановитими. Де б я не була за кордоном, мені завжди говорять компліменти щодо мого вбрання. Це дуже приємно! Я хочу, щоб усі мої улюблені дизайнери запропонували свій оригінальний варіант сукні для Євробачення, а потім моє серце обере найкращий, найгармонічніший варіант», - говорить Гайтана.

Також, артистка повідомляє, що на Євробаченні 2012 вона з’явиться в українському вінку. Яскравий національний аксесуар, на думку співачки, вразить усю Європу своєю красою, незвичайністю, а також принесе всім гостям європейського конкурсу енергію об’єднання, дружності. Також, вінок стане для співачки оберегом і натхненням.

«Для мене український віночок – це найпрекрасніший жіночний аксесуар, який несе в собі енергію та красу дивовижних квітів, відображає історію та культуру нашої країни, його округла форма символізує об’єднання, гармонію, благополуччя. Немає нічого прекраснішого, ніж процес плетіння живого вінка. Кожна квіточка несе в собі певну енергетику, силу, тепло. Я обожнюю, коли у вінку поєднано яскравий, буйний цвіт маку, благородність магнолій, тендітність орхідей, ніжність ромашок. Я обожнюю яскраві, темпераментні квіти, які надають кожному вінку свій характер та настрій. На Євробачення я повезу із собою цілу колекцію вінків та квітів, які я щиро даруватиму від душі своїм новим європейським друзям. Я хочу наситити Світ посмішками, щирістю і натхненням, закликати до дружби та до вселенського кохання», - ділиться Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf hjprhbkf nf'vybw. cdjuj d,hfyyz lkz "dhj,fxtyyz 2012

20 Березня, 11:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)