Настільна версія
мова | язык

Rihanna може передчасно завершити турне "Loud"

23 Березня, 16:12

Поділитися:

Барбадоську співачку проінформували про те, що можливо їй доведеться відмінити раніше заплановану дату закінчення її туру "Loud" унаслідок низьких продажів квитків на концерти.

Як пише music.siteua.org, Rihannі не звикати,  адже і в минулому році їй теж довелося відмовитися від декількох концертів, оскільки витрати на організацію перевищували доходи. У 2010 співачка відмовилася від концертів, які повинні були відбутися в Європі, але зараз навіть в США не знайшлося стільки охочих, щоб подивитися і послухати її. New York Post's Page Six пише:

Це було велике розчарування, оскільки продажі квитків у великих американських містах настільки погані, що вони ледве покривають такі витрати як освітлення сцени. Окрім цього тур-менеджеры задобрюють місцеві радіостанції подарунками.

Не дивлячись ні на що, продажі як були мізерними, так і залишилися. 11 липня цього року був запланований концерт у Бостоні на арені T.D. Garden, проте, і він був у результаті названий збитковим, оскільки з 15000 квитків були продані усього лише 3700 квитків.

В чому все ж причина такої непопулярності співачки, яка регулярно випускає нові хіти і альбоми? Навряд чи хтось порахував ціну від 29 до 114 доларів занадто високою для її концертів. Але факт залишається фактом і мабуть співачці доведеться щось радикально міняти, щоб знову завоювати серця своїх прихильників.

Помилковий заголовок — Кшрфттф vj;t gthtlxfcyj pfdthibnb nehyt @Дщгв@

23 Березня, 16:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон