Настільна версія
мова | язык

Ірина Білик змусила плакати Ірину Дубцову прямо на сцені

21 Березня, 02:15

Поділитися:

Українська примадонна продовжує завойовувати російський шоу-бізнес.

На російському каналі НТВ в ефірі музичної битви "Росія проти України" зустрілися музичні збірні двох країн. Ірина Білик у самому фіналі музичної битви настільки зворушливо заспівала пісню "Про любов", що змусила плакати свою суперницю Ірину Дубцову, повідомляє TCH.ua

Після виступу, коли співачки стояли на сцені, взявшись за руки, один із суддів поставив запитання: чому Ірина Білик, талановитий автор, культова співачка Україні, тільки зараз починає знайомити зі своєю творчістю російську публіку.

На що Білик чесно відповіла, що намагалася, ще 10 років тому, але натрапила на невидиму стіну. З незрозумілих причин, в ротації її пісень на російських радіостанціях радіо було відмовлено, навіть за гроші.

"Знаєте, мені буде цікаво, якщо мої пісні колись полюблять в Росії без грошей, коли вони потраплять в ефір, люди стануть їх співати і захочуть мене бачити в російському ефірі і на російських майданчиках" - каже Ірина.

Схоже, саме це і відбувається зараз. Дві пісні Ірини Білик "Снег" і "Мне не жаль" уже викликали фурор у виконанні Філіпа Кіркорова. А один з найпопулярніших треків Україні у виконанні Білик "Мы будем вместе" вже за перші тижні ротації увійшов в топові позиції на кращих радіостанціях Росії.
Помилковий заголовок — Shbyf <skbr pvecbkf gkfrfnb Shbye Le,wjde ghzvj yf cwtys

21 Березня, 02:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван