Настільна версія
мова | язык

У кулуарах “Голосу країни” Павло Табаков отримав прізвисько “український Стінг”

21 Березня, 17:30

Поділитися:

Свій перший прямий ефір у телепроекті голосистий співак зі Львова братиме якісною «фірмою» та елегантністю

У неділю, 25 березня, до пісенної боротьби на “Голосі країни-2” (канал “1+1”) у прямих ефірах приєднаються підопічні зіркових тренерів Діани Арбеніної та Олександра Пономарьова.

Голосиста чоловіча збірна Арбеніної — на всі сто готова до музичного марафону наживо. Львів'янин Павло Табаков, який успішно пройшов “сліпі” прослуховування і напружені вокальні двобої, — увесь в роботі: репетирує пісню, приміряє сценічні костюми, відпрацьовує режисерську постановку...

Табакову у його першому прямому ефірі на “Голосі країни” дістався хіт з репертуару Стінга. Цікаво, що за кулісами телепроекту Павло отримав прізвисько “український Стінг” – через зовнішню схожість із англійською музичною легендою.

- Коли гастролював країнами Європи з октетом “Орфей”, мене не раз запитували: чи часом не родич Стінга? – усміхається Табаков. – Відповідав, що ні. Що лише захоплююся його творчістю. І ось музичний продюсер “Голосу” Костянтин Меладзе довірив мені хіт з репертуару Стінга. Я зрадів такій пропозиції, бо Стінг — один із моїх найулюбленіших музикантів.

Виконувати хіт Стінга на “Голосі країни” Павло Табаков буде в елегантному сценічному вбранні. “Сподіваюся мій виступ сподобається глядачам — і вони проголосують за мене”, - каже співак.

Дивіться на «1+1» прямі ефіри проекту «Голос країни. Нова історія». Щонеділі о 20.15
Помилковий заголовок — E rekefhf[ “Ujkjce rhfїyb” Gfdkj Nf,frjd jnhbvfd ghspdbcmrj “erhfїycmrbq Cnsyu”
21 Березня, 17:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій