Настільна версія
мова | язык

НАЗАР САВКО: «Нумо всі разом, рухаєм тазом...»

21 Березня, 22:26

Поділитися:

18 березня стартували виступи «наживо» учасників програми «Голос країни». До своїх номерів кожен конкурсант підходив по-особливому, оскільки від цього залежала його подальша доля у шоу.

Ось і Назар Савко вирішив брати глядачів оригінальністю. Обравши разом із Олегом Скрипкою пісню із мультфільму «Бременські музиканти» з назвою «Зірки континентів», співак переклав її на українську мову. І, перевтілившись в українського «Трубадура», Назар своїм запалом та енергетикою, а також в певній мірі комічністю, підняв увесь зал. Після чого він ще й показав майстер клас Катерині Осадчій як українські хлопці вміють рухати тазом.

Запальні танці Назара Савка, майстерна гра музикантів із джаз-бенду «Бітховен», залишила у тренерів вокального шоу лишень позитивні відгуки. Навіть Олександру Пономарьову сподобався переклад і він вирішив сам дорифмувати рядки пісні. Всі ці емоції на сцені «Голосу країни» передались крізь блакитні екрани глядачам. І вони віддали свої СМС-голоси за Назара Савко. Згідно підрахунків співак із невеликим відривом став другим у команді Олега Скрипки і побіг готуватись до наступного виступу.

«Я хочу подякувати усім, хто голосував за мене. Це були надзвичайно важкі хвилини переживання на сцені. Але я пройшов далі і намагатимусь не розчарувати своїх прихильників. 1 квітня знову прямий ефір і знову мій виступ. Тому я прошу усіх й надалі підтримати мене» - розповів Назар Савко після виступу на «Голосі країни».

Голосуємо активно за Назара Савка в найкращому параді хітів Навсі100 (Радіо)
Помилковий заголовок — YFPFH CFDRJ^ «Yevj dcs hfpjv? he[f'v nfpjv///»
21 Березня, 22:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин