Настільна версія
мова | язык

На кордоні відбулась презентація пісні Віталія Козловського присвячена футбольному чемпіонату

22 Березня, 11:34

Поділитися:

Сьогодні на державному кордоні України відбулась презентація пісні, присвячена футбольному чемпіонату Євро-2012. Ця пісня є невеличкою часточкою того, як Україна наполегливо готується до події, що об’єднує нації та покоління, адже ніхто не повинен залишитися байдужим до явища такого масштабу.

Цю головну ідею в пісні «WE ARE THE PLAYERS» презентував заслужений артист України Віталій Козловський в супроводі ансамблю пісні та танцю Держприкордонслужби України в аеропорту «Бориспіль». Саме через цей аеропорт, який є найбільшими повітряними ворітьми України, під час чемпіонату протягом доби кордон перетинатиме більше 80 тисяч чоловік. Через нього прибуватимуть тисячі вболівальників, які є своєрідним дванадцятим, але таким необхідним гравцем під час проведення кожного чемпіонату.

«Законність, безпека, культура, комфорт – саме ці слова є гаслом Держприкордонслужби України, тому зустрічаючи сьогодні пасажирів піснею “We are the players” у виконанні Віталія Козловського та прикордонного ансамблю, ми прагнемо, щоб у нас не було мовних бар’єрів, щоб у всіх відношеннях панувала довіра та дружній настрій, щоб кожен хто перетинає кордон відчував себе комфортно» – говорить начальник Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Держприкордонслужби Сергій Мул.

«МИ - ГРАВЦІ», співає Козловський – на полі, або поза грою. Хочеться сподіватись, що пісня «WE ARE THE PLAYERS» сколихне українських і європейських вболівальників на стадіонах. Адже Віталій поряд з іншими співаками і вболівальниками вже виконував футбольну пісню «Нужно победить!» для збірної України з футболу на Чемпіонаті світу в Німеччині в 2006 році. У 2008 Козловський виконав офіційний гімн Української Олімпійської збірної - «Чемпіони», та підтримував наших спортсменів у Пекіні у складі делегації.

«Перше враження про країну формується на кордоні, саме тут перетинаються шляхи міжнародних сполучень. Тому я радий, що презентація пісні відбулась із прикордонниками в аеропорту «Бориспіль». І це важливо, що її ритм пульсував сьогодні головною повітряною артерією країни, адже таким чином ми зможемо підняти футбольний дух, об’єднати вболівальників. Не так важливий офіційний статус пісні, головне, якщо її підхопить та виконуватиме народ, вболівальники. Своїм прикладом я закликаю до здорового способу життя, занять спортом. Ця пісня, її енергетика дасть змогу вболівальникам будь-якого віку та статусу, з будь-якої країни «говорити однією мовою» - здолати мовні бар'єри та об’єднатися. WE ARE THE PLAYERS!» - прокоментував Віталій Козловський.

«Спортивні пісні, в тому числі футбольні, часто «приходять» до нас з Європи, ми переймаємо закордонні хіти та їх настрій. «WE ARE THE PLAYERS» – це та пісня, яка гідна «зайти» з України в Європу і стати там популярною! Це пісня для всіх вболівальників! Україна готова до події, яка об’єднує людей, а ця пісня та її позитивний настрій стирає мовні бар’єри, національні відмінності та об’єднує вболівальників всіх країн Європи!» – коментує пісню «WE ARE THE PLAYERS» друг ЕВРО 2012 Ігор Кондратюк.
Помилковий заголовок — Yf rjhljys dsl,ekfcm ghtptynfwsz gscys Dsnfksz Rjpkjdcmrjuj ghbcdzxtyf aen,jkmyjve xtvgsjyfne

22 Березня, 11:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків