Настільна версія
мова | язык

«Гайдамаки» працюють над новим альбомом

23 Березня, 11:04

Поділитися:

Добра звістка надійшла до всіх прихильників українського гурту зі столиці Польщі, де «Гайдамаки» працюють над новим альбомом. Після студійного запису вокалу Сашком Ярмолою до спільної україно-польскої пісні з гуртом «Pudelsi» до Євро – 2012, «Hello Euro», «Гайдамаки» не гаючи часу на відпочинок, з головою занурилися в репетиційно-студійний процес написання нових пісень в студії у Варшаві. Вірніше навіть сказати, не написання, так як в первинному вигляді нові пісні вже існують, а в приведенні матеріалу до належного рівня, з усіма тонкощами аранжування та іншими музичними чарами, відомими лише самим музикантам.

Хлопці працюють по 7-8 годин на день, як то кажуть, без перерви на обід, так як цікавого матеріалу та свіжих думок накопилося дуже багато, та й весь творчий процес, настільки захопив у «музичний полон» всіх без винятку учасників команди, що втома від роботи це ніщо, у порівнянні зі справжнім рок-н-роллом, в який поринули «Гайдамаки»!

При написанні нового матеріалу змінилася початкова концепція написання пісень, в якій за основу береться ритм-секція, а вже потім з’являється гармонія, мелодія та все інше.

«Ми зараз працюємо на студії над новим альбомом, а також робимо нові аранжування для наших відомих старих пісень і готуємося до перших концертів новим складом. З новими ідеями, з новими піснями, які зараз пишемо в студії, - говорить Олександр Ярмола. - Власне, для нас це дуже цікавий досвід. Я думаю, що слухачі будуть здивовані новими впливами і такими речами, які раніше, можливо, не були дуже характерними. Але, також, ми не розчаруємо тих, хто чекає старий добрий звук Гайдамаків, який як спирався, так і буде спиратися на народні інструменти, але до цього буде додана, я вважаю, найпотужніша тепер в Україні рокова секція ».

Також, у Польщі триває національний пісенний конкурс "Моя пісня для Євро". «Pudelsi» і «Гайдамаки» з піснею «Hello Euro» зараз знаходяться на третьому місці.
Помилковий заголовок — «Ufqlfvfrb» ghfw..nm yfl yjdbv fkm,jvjv
23 Березня, 11:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій