Настільна версія
мова | язык

Тренери "Голосу країни" розказали про своїх учасників

24 Березня, 00:44

Поділитися:

Олег Скрипка розказав про своїх підопічних.

Ілларія

Вона і експеременти - взагалі не проблема. Вона це зробить, вона це зробить прекрасно і це навіть її сильно не змінить. На минулому ефірі ми зробили невідому українську народну пісню, яку ще публічно ніхто не виконував на телебаченні. Я її виконував декілька років, я її знайшов в фолькльорній експедиції в Буковині, це навіть взагалі невідома пісня. Це дуже серйозний експеримент. І я його хотів зробити сами з Іларією, тому що вона це зможе, вона настільки сильний артист, вона це зможе зробити. І ця пісня може стати за одним разом дуже відомою. Це моє якби відродження цієї пісні. Це прекрасно. І тут чесно кажучи я тут трішки використовую Іларію не у власних цілях, а в цілях якби культурних, загальнокультурних. Тому що на сьогоднішній день є певний стандарт, щодо виконання українських народних пісень. І цей стандарт дуже декілька все ж таки далекі від гарного смаку.

Назар Савко

Як правило, виконавець з ліричним образом починає кар’єру, коли він дуже молодий, в нього класне фінансування, і класна команда продюсерська, і там створюється купа кліпів, і тому подібне. Потім засмічуються ефіри цими кліпами, і ми вже любимо таку людину. У нас нема такої можливості, якщо він почне зараз з ліричними образами себе показувати я боюся, що в інших командах будуть хлопці, які на цьому ж полі будуть дуже сильними гравцями, і він відразу ж в пряму конкуренцію вступає. Він не розуміє про що я говорю… Так, він виглядає в цьому образі гарно, але поки що… в мене ж ззовні погляд, і мені простіше, я можу експериментувати з ним, а він же, ну йому теж важко, нам комусь завжди важко довіритись, і в принципі це ризик, безумовно, я ж не гарантую 100% результату, але я маю таке бачення, от я мав таку візію. Я хочу так зробити, іншу поки що я не бачу, і якщо я тренер, то Назару лишається тільки довіритись мені, чи імітувати цю довіру,.

Василий Жадан

Василь, це людина з усіх моїх артистів, моїх колег, він самий найбільш склавшийся артист. Тобто йому мої поради, я думаю, сценічні, абсолютно непотрібні і він це відчуває. Але йому потрібна моя допомога, більше як продюсера, скажемо так. Я вже Василя трошечки вивчив, я знаю його потенціал, я знаю його репертуар. І запропонував трішечки незвичний для нього репертуар. Трішечки. Хоча це було для нього комфортно, але він не зовсім звик такі пісні співати. Тобто, скажімо, він звик до більше такої естрадної обстановки. Треба було його переконати, щоб він довірився моєму авторитету. І дуже така склалася, я вважаю, ну нам всім на користь ситуація, що в нас з Костянтином Меладзе, ми синхронно однаково мислимо. І коли у нас вже два голоси, це якби два продюсера. Це простіше переконати. І от вдалося Василя переконати, , хоча він хотів давати більш ліричні пісні. В нього склався свій там, певний досвід, але той досвід, він міг би в данному випадку не допомогти. Тому що зараз набагато важче. І лірикою, мені здається, ми тут не пробєм. Це вже мій досвід. І якщо я тут запрошений тренером, я вже буде наполягати на своїй думці. І вона була в резонансі з думкою Костянтина. І ми вдвох вже Василя переконали і Слава Богу.

Игорь Петров

Ігор Петров …наскільки, я зрозумів, він дуже сильний в рок енд ролі. Дуже сильний. Рок популярний у нас в Україні, але в мене, щодо Ігоря дуже серйозні плани і я хотів би не те що різноманітно показати, я хотів би до його рок енд рольної сутності, вот нічого ен змінюючи, його поставити трішечки в інший простір. Наприклад, заспівати пісню поп-виконавця, «Vacuum». І я вважаю, що у Ігоря як раз, дуже великий досвід, і він, можливо, звузив свої можливості. І ці можливості треба розкрити.
Помилковий заголовок — Nhtythb @Ujkjce rhfїyb@ hjprfpfkb ghj cdjї[ exfcybrsd

24 Березня, 00:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон