Настільна версія
мова | язык

Serebro проти "ВІА Гри"

23 Березня, 17:35

Поділитися:

Дівчата відомої групи Serebro у своєму останньому кліпі "Давай триматися за руки" з'явилися перед публікою в оголеному вигляді. Учасниці не менш популярної групи "ВІА Гра", яким належить дати ювілейний концерт, також оголились, тільки для своїх афіш.

Як пише music.itop.net, на думку учасниць колективу Serebro, дівчата з "ВІА Гри" запозичили у них ідею для фотосесії.

"Такі відверті візуальні "цитування" нашого відео на афішах концерту українського тріо ми ніяк не чекали! Ми, звичайно, дуже раді, що творчість Максима Фадєєва надихає інших продюсерів на створення власних шедеврів, але це переходить вже всякі межі", - повідомила Олена Темниікова.

Особливої фантазії, щоб притягнути увагу оголеними жіночими тілами, не потрібно. Тепер популярні артистки сперечаються між собою про те, в чиї світлі голови ця ідея прийшла першою. Кліп Олени Темникової  знятий ще восени, а ось рекламні плакати виступу "ВІА Гри" підготовлені лише у кінці січня.

"Ми вважаємо, що група Serebro просто намагається пропіариться, використовуючи нас. Але нас не хвилює їх думка. Альбіна, Надя і Єва вийшли дуже красивими на знімку, тому ми вирішили використати саме цю фотографію. Не потрібно шукати тут якогось підтексту", - розповіла прес-секретар "ВІА Гри".
Помилковий заголовок — Ыукуикщ ghjnb @DSF Uhb@

23 Березня, 17:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)