Настільна версія
мова | язык

У гості до Гайтани завітав учасник Євробачення 2012 від Грузії

27 Березня, 21:38

Поділитися:

Співачка Гайтана в цьому році представлятиме Україну на Євробаченні 2012 піснею «Be my guest». Першим, хто відгукнувся на запрошення артистки приїхати в гості в Україну, став грузинський учасник конкурсу - Анрі Джохадзе.

Перша зустріч Гайтани та Анрі відбулась в українському ресторані «Фортеця Гетьман». Анрі подарував Гайтані букет троянд і море компліментів. Як виявилося, грузинський учасник знає українську співачку вже давно і дуже любить її творчість. Улюбленими піснями Анрі з репертуару Гайтни є відомі хіти співачки: «Самотня босса» і «Танці».

«Коли ми зустрілися, я відчула хорошу енергетику. Анрі дуже приємна та цікава людина. У нас відразу ж знайшлося безліч тем для розмов. У своєму житті я часто звертаю увагу на різні знаки, які мені посилає доля. Зовсім нещодавно, на жеребкуванні в Баку, стався приємний випадок: Україні випав «Джокер», іншими словами - можливість самостійно вибирати номер свого виступу. І ось, у моєму житті з'явився ще один Джокер - Анрі. Адже на Євробаченні 2012 він співатиме пісню «I'm A Jocker». Таке цікаве співпадіння. Це ще раз доводить, що все в нашому житті не випадково. Анрі дуже талановитий. На першій зустрічі ми разом заспівали приспів «Самотня босса». Вийшло дуже красиво. Тепер ми мріємо записати спільну дуетну пісню», - каже Гайтана.

В Українському ресторані Гайтана пригощала грузинського гостя національними українськими стравами - червоним борщем та картоплянниками. А от сам Анрі поділився з Гайтаною своїм досвідом участі в Євробаченні. У 2008 році він виступав на бек вокалі у Діани Гурцької. Гайтана підкреслила для себе безліч важливих рекомендацій та порад від Анрі.

«Я дуже люблю Гайтану і вважаю її неймовірно талановитою співачкою. Я був дуже радий нашій зустрічі. Вона виявилася ще перкраснішою, ніж я собі уявляв. Коли ми познайомились, то у нас обох зявилась ідея записати спільну дуетну пісню. Сподіваюся, що нам вдасться реалізувати цей творчий задум», - говорить Анрі.
Помилковий заголовок — E ujcns lj Ufqnfyb pfdsnfd exfcybr "dhj,fxtyyz 2012 dsl Uhepsї

27 Березня, 21:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків