Настільна версія
мова | язык

Владислав Ващук зізнався, що у нього мало справжніх друзів

27 Березня, 22:09

Поділитися:

Владислав Ващук своїм найкращим другом вважає двоюрідного брата Григорія Шаповала. Про це футболіст розповів у програмі "Я так живу", повідомляє TCH.ua.

Крім того спортсмен поділився, що в нього не багато справжніх друзів.

"У мене найближчий і найнадійніший мій друг - це мій брат двоюрідний Григорій Шаповал. Ми з ним спілкуємося буквально на всі теми. Я став більш вибірковим в цьому плані. Біля багатьох спортсменів завжди з'являються люди, які нібито хочуть допомогти. Потім відбувається якийсь бізнес. Спортсмен не може вести бізнес, спортсмен грає, він лише дає гроші. І в певний момент виникає те, що на його гроші жив справжній друг здавалося б. І в якийсь момент він підіймає руки і каже: "А немає твоїх грошей", - розповів футболіст, зауваживши, що говорив про свій випадок.

Між тим, Ващук зізнався, що зі своїми товаришами по команді продовжує підтримувати стосунки.

"Коли ти граєш в одній команді, ти хочеш-не хочеш ближче всього спілкуєшся тільки зі своїми гравцями, з тими, хто в команді. Вони стають вже і друзями, і товаришами, сім'ями дружимо. А коли ти йдеш з команди, тоді менше виходить часу з ними проводити. Бо в них - одне життя, у тебе - інше життя. Але тим не менше ми підтримуємо і спілкуємося, це нам не заважає. Ми то родичі, ми куми. Я хресний Владика Шовковського (сина Олександра Шовковського, - ред.)", - підкреслив футболіст.
Помилковий заголовок — Dkflbckfd Dfoer pspyfdcz? oj e ymjuj vfkj cghfd;ys[ lhepsd

27 Березня, 22:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір