Настільна версія
мова | язык

KazАky сподіваються виступати з Мадонною на одній сцені

27 Березня, 22:38

Поділитися:

Київські організатори концерту Мадонни роблять все можливе, щоб залучити на концерт танцювальний гурт KazАky.

Та все залежить від самої Мадонни, лише вона вирішує, хто розігріватиме публіку, а хто танцюватиме поряд з нею. А поки Мадонна вирішує брати "КazАkyв" на концерт, чи не брати, світом шоу-бізнесу повзуть чутки, що для її кліпу танцівники знімались не в Голівуді, а в Києві, і співачку ніколи не бачили. Бо на відео американку мацають надто засмаглі руки.

Коментувати плітки KazАky відмовляються. А поки влаштовують свої шоу у нічному клубі у центрі Харкова. Саме тут зазвичай виступають приїжджі зірки. Харків'янам свої таланти демонструють у незвичному для себе взутті - військових берцях та спортивних кедах. На високих підборах вийшли лише на останній танець. Дівчата в захваті, та жити з такими моторними парубками не хочуть. Переконані, що танцівники - геї. Серед гостей хлопців не багато, від камери ховаються.

З Франції подивитись на "KazАkyв" приїхав продавець жіночого одягу Етьєн. Після минулорічних парижських тижнів моди француз мріє познайомитись з українцями поближче. Та поспілкуватись з омріяними "Козаками" Етьєну не вдалось, але він сподівається витратити ще кілька тисяч євро, і таки побачити козаків на концерті Мадонни.

Помилковий заголовок — ЛфяFлн cgjlsdf.nmcz dbcnegfnb p Vfljyyj. yf jlysq cwtys

27 Березня, 22:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван