Настільна версія
мова | язык

Головна зірка "ТойХтоПройшов..." відхилив три кіносценарії

28 Березня, 22:37

Поділитися:

Актор 33-річний Дмитро Лінарторвич, який зіграв головну роль у стрічці Михайла Іллєнка "ТойХтоПройшовКрізьВогонь", після виходу фільму відмовився від кількох нових пропозицій.

"Уже прийшли до мене три кіносценарії. Я від них відмовився, тому що там немає тієї історії, яка б мене зацікавила, - розповів актор Gazeta.ua. - Один історичний, але там персонаж абсолютно не мій. У мене немає претензій до сценаристів, тому що вони роблять свою роботу майстерно. Але це не моя історія".

Інша стрічка, за словами Дмитра, мала бути повнометражна і побутова. У ній він теж не зніматиметься.

"Не моя тема, і все. Не скажу, що мене цікавлять героїчні постаті. Мені хочеться, щоб була біографія у людини. А там просто побутові речі. Ще важливо, з яким режисером я працюю. Якщо режисер цікавий, актор за ним іде. Я не завжди самодостатній. Можу цілком належати режисеру. Ми тільки домовляємося з ним, в яку гру граємо", - зазначив Лінартович.

Актор переконує, що кумирів у світі кіно не має.

"Якщо буду відволікатися на них, я втрачу час і загублю себе. Ще батько радив нікого не копіювати. Я самодостатній чоловік, у мене є своя школа, своя родина. Я відштовхуюся від коріння свого. І власні речі в характері народжуються. Друзі впливають. Я обростаю тими речами, які мені потрібні в житті", - наголосив він.

Також Дмитро дублює фільми українською мовою. Кілька років працює у столичному театрі "Київ" - грає у чотирьох виставах.
Помилковий заголовок — Ujkjdyf pshrf @Njq{njGhjqijd///@ dsl[bkbd nhb rsyjcwtyfhsї

28 Березня, 22:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин