Настільна версія
мова | язык

Кріс Браун знову психує!

23 Березня, 22:54

Поділитися:

Виконавець Кріс Браун взяв участь у телепрограмі «Доброго ранку, Америка». Коли ведуча передачі ще до початку ефіру вирішила згадати найнеприємніший епізод з життя Кріса - стосунки з колишньою подругою Ріанною, - співак несподівано зірвався.

Він почав розмовляти на підвищених тонах, лаятися, а під кінець взагалі розбив віконне скло в офісі телестудії. Телевізійники навіть зателефонували в поліцію - їх сильно налякала поведінка співака. 
Тепер його і без того згасаюча кар'єра може взагалі закінчитися. З'явилася інформація про те, що керівництво телекомпанії ABC планує повністю видалити Кріса з усіх своїх програм. А це включає і його участь у мегарейтинговому проекті «Танці з зірками».

«ABC тепер буде вирішувати, чи можна дозволити цій молодій людині просувати свою музику в сімейних телешоу, або від нього краще взагалі відмовитися, - говорить інформатор. - Якщо телекомпанію не хвилює його творчість, то їх має хвилювати безпека персоналу. Такого роду поведінка абсолютно неприйнятна, якою б талановитою не була людина».
Помилковий заголовок — Rhsc <hfey pyjde gcb[e'!

23 Березня, 22:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон